Αυτά είναι τα αγαπημένα μου καλλυντικά που μόλις ήρθαν και στο T-SHOP!

Τον τελευταίο μήνα περίπου υπάρχει στο boudoir μου ένα βαλιτσάκι που μου φτιάχνει τη διάθεση! Και το εξωτερικό του και το περιεχόμενό του! Και είναι κάτι σαν μαγικό κουτί ομορφιάς που κρύβει μέσα beauty θησαυρούς. Πρόκειται για τα προϊόντα της εταιρίας The Balm που φέρνει αποκλειστικά στην Ελλάδα η αγαπημένη μου Ράνια Μπουντούρη, creative director της εταιρίας Make Me Up.

Κι επειδή τα συγκεκριμένα προϊόντα τα λάτρεψα τόσο, αποφάσισα να…. πάει μακριά αυτό το βαλιτσάκι και να το δώσω δώρο στην εκπομπή. Κάπου εδώ να σου πω ότι στο “Μίλα” έσπασαν τα τηλέφωνα από τηλεθεάτριες που ήθελαν να το αποκτήσουν! Τις καταλαβαίνω! Το packaging και μόνο σου φτιάχνει τη διάθεση!

Πολλές φορές πιάνω τον εαυτό μου να “παίζω καλλυντικά” στο boudoir μου, ενώ άλλες πάλι, ακόμη κι αν δεν έχω και τόση διάθεση για μακιγιάζ θα απλώσω λίγο ρουζ ή λίγη μάσκαρα ( Ποια μπορεί να αντισταθεί στην γοητεία ενός Body Builder; Έτσι λέγεται η μάσκαρα!).

src=/files/Image/TATIANA_BLOG/2013/04/1.jpg

Επειδή, όμως, θέλω να μοιραστώ την ίδια beauty εμμονή μου με πολλές ακόμη από εσάς, κι επειδή τα The Balm πωλούνται σε πολύ συγκεκριμένα καταστήματα και beauty bars που δεν είναι πάντα εύκολο να τα βρεις, αποφάσισα να φέρω τα The Balm στο T-Shop! Πλέον, λοιπόν, τα αγαπημένα μου (και είμαι σίγουρη πως αν τα δοκιμάσεις θα γίνουν και ΜΑΣ!) προϊόντα ομορφιάς The Balm θα μπορείς να τα παραγγέλνεις και online εδώ.

src=/files/Image/TATIANA_BLOG/2013/04/2.jpg

Και να δύο που έχω πάντα στην τσάντα μου: η σκιά λάμψης Overshadow mauve (μπορείς να την αποκτήσεις εδώ) που μου αρέσει να την τοποθετώ με σβησμένο μολύβι περιμετρικά του ματιού και το lip scrub της Sara Happ. Πριν βάλω το κραγιόν μου περνάω πάντα το προϊόν με απαλές κυκλικές κινήσεις, σκουπίζω ταμποναριστά και το κραγιόν απλώνεται τέλεια χωρίς να κάνει αυτές τις αντιαισθητικές γραμμές που καμιά μας δεν θέλει!
PS: Έρχονται πολλά πολλά ακόμη αγαπημένα προϊόντα ομορφιάς στο TSHOP! Και ανυπομονώ για τις εντυπώσεις σου αφού τα κάνεις δικά σου!

Φιλιά
Τατιάνα

And More