Beaute… με την κόρη μου!

Σήμερα είναι μέρα beaute για δύο! Μαμά και κόρη κάνουν για πρώτη φορά μαζί νύχια και επιλέγουν προϊόντα ομορφιάς. Από την πρώτη μέρα που ήρθε η Λυδία μου στον κόσμο φανταζόμουν να κάνουμε μαζί… κοριτσίστικα πράγματα! Και τώρα παίζουμε καλλυντικά!

//

Η πολύ καλή μου φίλη, Φρύνη Τσάκωνα, άνοιξε μόλις έναν παράδεισο ομορφιάς, το Bar-B! Τι καλύτερο, λοιπόν, για μια κόρη να επισκεφτεί το βωμό της αγαπημένης της… κούκλας και για την μαμά να επιδοθεί σε beauty shopping.

/

Στο Bar-B βρήκα μερικά από τα πιο ψαγμένα beauty αγαθά. Τα αγαπημένα μου Monoi de Tahiti με υπέροχες μυρωδιές που σε διακτινίζουν σε τροπικές παραλίες με κοκοφοίνικες, βερνίκια σε όλες τις αποχρώσεις που βάζει ο νους σου (στο έχω ξαναπεί! Το καλοκαίρι θέλει χρώμα!), αλλά και προϊόντα με cute packaging όπως τα The Balm.

/

Την ίδια στιγμή, σε ένα παράλληλο beauty σύμπαν η Λυδία ανυπομονούσε για το πρώτο της επαγγελματικό mani-pedi με τα πιο ζωηρά και ευφάνταστα χρώματα!

/

…Και αφού ολοκλήρωσε το πρώτο μέρος (βλ.mani) μοιράστηκε με την Φρύνη όλες τις εντυπώσεις της. Με κάθε προσοχή, βεβαίως, ώστε να μην χαλάσουν τα φρεσκοβαμμένα νύχια της! Ο ενθουσιασμός της που μπορεί να βάψει τα νύχια της τώρα που έκλεισε το σχολείο και ολοκληρώθηκαν τα μαθήματα στο μπαλέτο δεν περιγράφεται!

/

Το ροζ είναι αγαπημένο της και φυσικά οι καραμέλες, ή οτιδήποτε μοιάζει με καραμέλες.
Caviar Pearls + ροζ= η νέα αγάπη της Λυδίας!

/

Σημαντική σημείωση για μαμάδες: στο Bar- B μεταξύ πολλών-πολλών άλλων υπάρχει και το baby pedicure ειδικό για δεσποινίδες και εκκολαπτόμενες beauty addicts.

Σε αφήνω! Η μέρα μαμάς- κόρης συνεχίζεται κι έχει πολύ δρόμο ακόμη. Και είτε την περνάς μαζί της κάνοντας beaute, είτε ζωγραφίζοντας, μια τέτοια μέρα είναι πάντα όμορφη, κυριολεκτικά και μεταφορικά!

PS (και απευθύνομαι σε όλες αγαπούν το beauty, α.κ.α. Όλες): Αν θες κι εσύ να κακομάθεις τον εαυτό σου το Bar-B βρίσκεται Παπαδιαμάντη 7, Κηφισιά, τηλ. 210 8081888

And More