Τα 5 beauty looks που θα κάνω στις διακοπές μου!

Το καλοκαίρι είναι εκείνη η εποχή που ομορφαίνεις έτσι κι αλλιώς! Και το peak της ομορφιάς σου είναι οι διακοπές σου. H επιδερμίδα σου μαυρίζει, ξεκουράζεσαι, κοιμάσαι πολύ, ηρεμείς! Γι’ αυτό και δεν χρειάζεσαι και πολλά στις διακοπές σου! Ένα μεγάλο χαμόγελο, μερικά τσιμπιδάκια για τα μαλλιά και το κραγιόν σου.

Παρακάτω είναι τα πέντε beauty looks με τα οποία θα περάσω τις διακοπές μου. Χωρίς υπερβολές! Τόσο όσο…

/
Messy Hair! Δεν υπάρχει καλύτερο χτένισμα από αυτό που σου δίνει το αλάτι της θάλασσας. Μετά τη βουτιά μου, λίγο αντηλιακό μαλλιών, μια πλεξίδα και όταν πια την λύσω μετά από λίγες ώρες το αποτέλεσμα θα είναι πολύ καλύτερο από αυτό που βλέπεις παραπάνω στο show του Blumarine.

/
Κάθε δευτερόλεπτο των διακοπών μου είναι πολύτιμο! Και δεν πρόκειται να ξοδέψω ούτε κλάσμα κάνοντας πιστολάκι, ειδικά μετά από έναν Χειμώνα με καθημερινό styling μαλλιών. Οπότε, επιστρέφοντας από τη θάλασσα και για το βραδινό μου cocktail τα παραπάνω δύο looks είναι ό,τι πρέπει. Και δεν χρειάζεται να στεγνώσεις καν τα μαλλιά σου.


Φέτος το πορτοκαλί κραγιόν είναι ο πρωταγωνιστής του καλοκαιριού! Και φυσικά θα είναι το προϊόν μακιγιάζ που θα βάλω στο νεσεσέρ μου. Αυτό, μια μάσκαρα και λίγες γυαλάδες ψηλά στα κόκαλα του προσώπου. Όσο για το make up; Ποια το χρειάζεται όταν έχει περάσει όλη τη μέρα της στην θάλασσα;


Η Eva Chen, ένα από τα μεγαλύτερα beauty και fashion icons, έφυγε για διακοπές και ανέβασε photo στο instagram με τα άβαφα νύχια της. Κάνε ένα μανικιούρ πριν φύγεις για διακοπές και πέρασε ένα απλό top coat. Έτσι, δεν θα χρειάζεται να ξοδέψεις ούτε εκείνα τα λίγα δευτερόλεπτα που λέγαμε για να τα ξεβάψεις με ασετόν όταν θα έχουν ξεφτίσει!


Από την Victoria Beckham μέχρι την Vera Wang, οι πασαρέλες του καλοκαιριού πλημμύρισαν με αυτό το… κάπως παλιακό hair accessory! Η μαύρη, μακό κορδέλα που όλες φορούσαμε παλιά έχει επιστρέψει κι εγώ δεν θα κλείσω βαλίτσα αν δεν την συμπεριλάβω!

Και επειδή σου μίλησα για τσιμπιδάκια μαλλιών και κραγιόν και παραμέλησα να αναφέρω κάτι γι’ αυτό το χαμόγελο που σου είπα στην αρχή, θυμίσου το μότο της Audrey: “Τα πιο όμορφα κορίτσια είναι τα χαρούμενα κορίτσια!”

Καλές διακοπές κορίτσια!
Τατιάνα

Read More

And More