Τα beauty tips που μου έδωσε ο Dominique

Και έφτασε η μέρα! Ο Dominique Papadopoulos, Europe Training Manager του οίκου Chanel πήρε από το Παρίσι την πρώτη πτήση για Αθήνα και πέρασε με το TLIFE μια ολόκληρη μέρα!

Πολύ πριν ξεκινήσει το chat, ο Dominique μοιράστηκε μαζί μου μερικά από τα πιο πολύτιμα beauty tips που έχω ακούσει ποτέ. Υπόσχομαι! Θα τα τηρώ ευλαβικά.

Μου είπε πολλά! Ανάμεσα σε όλα εκείνα που με ενθουσίασαν θα μοιραστώ μαζί σου τα δύο αγαπημένα μου (το ένα το εφάρμοσα το ίδιο βράδυ κιόλας και πράγματι, κορίτσια, κάνει δουλειά!).

Κανόνας μακιγιάζ (και αποπλάνησης) νούμερο 1: Όταν έχεις ένα σημαντικό date ή απλώς έχεις κανονίσει φαγητό με τον καλό σου, αφού ολοκληρώσεις το μακιγιάζ σου πάρε ένα φαρδύ πινέλο πούδρας και άπλωσε πούδρα και στο άνω μέρος των χεριών σου. Όταν ασυναίσθητα θα πλησιάζεις το χέρι σου στο πρόσωπό σου δεν θα υπάρχει καμία διχρωμία!

Προσοχή: μην το παρακάνεις με την ποσότητα και φυσικά μην ξεχαστείς και ακουμπήσεις τα χέρια σου στο μικρό μαύρο φόρεμά σου!

Κανόνας μακιγιάζ (και ενάντια κάθε πανικού!) νούμερο 2: “Όλες οι γυναίκες κάνετε το ίδιο λάθος” μου είπε ο Dominique “Όταν ολοκληρώσετε το μακιγιάζ σας κοιτάτε το πρόσωπό σας στον καθρέφτη από πάρα πολύ κοντινή απόσταση! Έτσι, εστιάζετε στις λεπτομέρειες όπως το μολύβι που δεν έχει απλωθεί σε απόλυτη ευθεία και χάνετε το σύνολο. Αφού, λοιπόν, ολοκληρώσεις το μακιγιάζ σου κάνε μερικά βήματα προς τα πίσω και δες το πρόσωπό σου από απόσταση”. Και το καλύτερό του επιχείρημα: στο δρόμο καθώς περπατάς, όταν μπαίνεις στο bar το βράδυ ή στο γραφείο τα πρωινά, κανείς δεν θα σε κοιτάξει από απόσταση ενός εκατοστού! Εκτός αν είναι τρελός ή… το αγόρι σου!

Και κάτι τελευταίο που αγάπησα στον Dominique: “Το make up είναι σημαντικό αλλά μην το παίρνετε και πολύ σοβαρά. Διασκεδάστε το!”.

Let’ s have fun, λοιπόν!

Φιλιά,

Τατιάνα

And More