Μερικά hair tips για να ομορφύνεις τη μέρα σου…

Καθημερινά γύρω μου βλέπω γυναίκες όμορφες που μέσα στην ρουτίνα και το τρέξιμο της καθημερινότητας παραμελούν τον εαυτό τους. Όλες μας νομίζω το κάνουμε κάποιες στιγμές… Κι εμένα μου συμβαίνει.

Υπάρχουν όμως μικρά πραγματάκια, εύκολα, που μπορούν πραγματικά να μας αλλάξουν την εικόνα, και φυσικά τη διάθεση…. Δεν έχεις παρά να σηκωθείς από το κρεβάτι, να κοιτάξεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη και να πεις “Σήμερα θα ξεκινήσω τη μέρα μου αλλιώς. Θα κάνω κάτι διαφορετικό”.

Για σένα, λοιπόν, αλλά και για μένα (Είπαμε! Ας μας σκεφτόμαστε λιγάκι!) βρήκα κάτι που θα μας φτιάξει τη διάθεση και την εμφάνιση.

Δες τι ξεσήκωσα από τις φθινοπωρινές πασαρέλες! Έξι πανεύκολα χτενίσματα, ένα για κάθε μέρα της εβδομάδας. Και η Κυριακή free… σαν τις δίαιτες!

Θα ξεκινήσω με ένα πλάγιο σινιόν. Το έδειξε και ο αγαπημένος μου οίκος Chanel! Αλλά κοίτα πώς κάνει τη διαφορά με αυτό το hair accessory. Μια καλή ιδέα είναι να μπλέξουμε μια καρφίτσα, λίγο retro στα μαλλιά μας. Την επόμενη μέρα θα συνεχίσω με μια κοτσίδα. Χαλαρή, όπως επιβάλλουν οι τάσεις και έπειτα ένα sleek σινιόν που θυμίζει μπαλαρίνα (ή εμένα μικρή!).

Σε ποια μέρα έχουμε φτάσει; Δεν έχει σημασία η σειρά! Δοκίμασε αυτά τα χτενίσματα όπως και όταν θέλεις ή νιώθεις την ανάγκη να δείξεις διαφορετική. Τι ευκολότερο από τα ponytails! Πρόσεξε: οι μικρές λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά. Τη μια μέρα πέρασε από τα μαλλιά σου ένα δαχτυλίδι όπως βλέπεις στην πρώτη photo! Αρκετά χοντρό ώστε να καλύψει το λαστιχάκι που θα υπάρχει από κάτω και οπωσδήποτε όχι μεγάλο γιατί κινδυνεύεις να το χάσεις. Την άλλη μέρα φέρε την άκρη της κοτσίδας σου στην βάση και πέρασέ την από το λαστιχάκι. Και την τελευταία, πιάσε τα μαλλιά σου μισά πάνω και έπειτα όλα μαζί με ένα λαστιχάκι χαμηλά στο ύψος του αυχένα.

Εύκολα, γρήγορα και χωρίς μεγάλο κόστος….Γιατί όσο κάποιοι απαιτούν να χαλάμε τα μαλλιά της κεφαλής μας, εμείς επιμένουμε να τα φτιάχνουμε. Και μπορεί αυτό να είναι μια καλή αρχή!

Φιλιά,
Τατιάνα

Read More

And More