Πίσω στην κορυφή της σελίδας
10.07.2010 | 08:49

Για μένα το θέμα κλείνει εδώ

Για μένα το θέμα κλείνει εδώ
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
 
Θέλω να ξεκινήσω τη σημερινή μας επικοινωνία, με την ανάγκη μου να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Με συγκινήσατε αφάνταστα με τα εκατοντάδες μηνύματά σας. Είμαι γεμάτη ευγνωμοσύνη για τα λόγια συμπαράστασης που μου γράψατε. Ο καλός σας ο λόγος σε τέτοιες στιγμές, μου δίνει δύναμη και κουράγιο. Είναι πολύ τρυφερό και ανθρώπινο από μέρους σας να σκέφτεστε και τους συνεργάτες μου, που έμειναν χωρίς δουλειά.
 
 
Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους συναδέλφους στα μέσα μαζικής ενημέρωσης για τη στάση που κράτησαν απέναντι σε αυτή την ιδιαίτερη για μας στιγμή. Αυτή τη φορά οι περισσότεροι ξέχασαν τον ανταγωνισμό και έδειξαν υπευθυνότητα και ευαισθησία. Έχετε και τις ευχαριστίες όλων των συνεργατών μου γι αυτό.
 
Πολλοί με ρωτάτε ποια θα είναι τα επόμενά μου βήματα. Η αλήθεια είναι ότι δεν τα γνωρίζω. Αυτή τη στιγμή είμαι πολύ μπερδεμένη και αρκετά σοκαρισμένη για να σκεφτώ. Έχω ανάγκη να ηρεμήσω. Αρχικά θα κάνω για δέκα μέρες διακοπές με την οικογένειά μου, που περνά μαζί μου αυτή τη φουρτούνα. Μετά θα αναζητήσω μια νέα συνεργασία στην τηλεόραση.
 
Για μένα τα όσα έγιναν με τον ΑΝΤ1 κλείνουν εδώ. Δε σκοπεύω να το κάνω σήριαλ. Γι αυτό και θέλησα από την αρχή να σας πω με κάθε λεπτομέρεια τα γεγονότα, ώστε να μην αφήσω χώρο για σενάρια, που θα κρατούν εβδομάδες.
 
Πρέπει όμως να δώσω μια τελευταία απάντηση στα όσα ακούστηκαν από κάποια στελέχη του σταθμού χθες.
 
Ειπώθηκε ότι αιτία της διακοπής της εκπομπής μου ήταν η δήθεν καθυστερημένη απάντησή μου στην πρόταση τους. Κρίμα. Πρέπει να θυμίσω σε αυτούς που θέλουν να ξεχνούν την αλήθεια ότι είχα δύο συναντήσεις με τη διεύθυνση του ΑΝΤ1 μέσα στον Ιούνιο. Και οι δύο έγιναν με δική μου πρωτοβουλία. Έδωσα τη θετική μου απάντηση για τη συνέχιση της εκπομπής με το μειωμένο προϋπολογισμό, σχεδόν μία εβδομάδα πριν τη λήξη της σαιζόν για το "Αξίζει να το δεις", δηλαδή στις 22 Ιουνίου.
 
 Κανείς δε μου τηλεφώνησε για να μου ζητήσει να απαντήσω νωρίτερα. Επίσης εγώ ήμουν αυτή που επέμεινα και πολύ πιεστικά μάλιστα για την υπογραφή της συμφωνίας. Μόνο μετά από αυτή μου την επιμονή, μου ανακοινώθηκε τελικά στις 6 Ιουλίου το κόψιμο της εκπομπής για λόγους οικονομίας του σταθμού.
 
Θα περίμενα λοιπόν από κάποιους μεγαλύτερη ειλικρίνεια. Δεν πειράζει όμως. Έχω μάθει να κοιτάζω μπροστά. Και θα επιμείνω, παρά την πικρία μου, να κρατώ μόνο τα θετικά αυτής της πολύχρονης και νομίζω απόλυτα επιτυχημένης συνεργασίας.

Το θέμα για μένα κλείνει εδώ οριστικά!
 
           Τατιάνα

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10