Η μεγαλύτερη και πιο ξεκούραστη τάση της μόδας που μπήκε στη ζωή μου!

Γίνεται μια γυναίκα να είναι από το πρωί πάνω σε ψηλοτάκουνα; Σαφώς και όχι. Και κάπου εδώ, έρχεται μια ισχυρότατη τάση της μόδας να μας ανακουφίσει και να μας ξεκουράσει. Τα flat παπούτσια είναι μόδα, είναι παντού και φοριούνται πια με τα πάντα. Με φούστες, φορέματα, παντελόνια…

Η μόδα μερικές φορές μας οδηγεί εκεί που θέλει. Και κάποιες άλλες την οδηγούμε εμείς, οι ανάγκες μας. Η κούραση, λοιπόν, μιας γυναίκας που όλη μέρα τρέχει, δουλεύει, στέκεται όρθια, την αναγκάζει να αφήσει στην άκρη τις… ακροβασίες και να φορέσει κάτι πραγματικά άνετο. Αθλητικά, sneakers, μοκασίνια. Και η μόδα αυτό το σεβάστηκε, το “αγκάλιασε” και το προώθησε ως μία από τις ισχυρότερες τάσεις των τελευταίων σεζόν.

Φυσικά, και δική μου αγαπημένη τάση. Τόσες ώρες στη δουλειά, με τόση κούραση καθημερινά, η πλισέ μου φούστα πια συνδυάζεται με αθλητικά και το τζιν μου με loafers. Αυτό είναι το καινούριο στιλ της καθημερινότητας. Άνετο, ξεκούραστο, χωρίς εκπτώσεις στην κομψότητα. Οι trendsetters έχουν φροντίσει για αυτό…

Πώς να φορέσεις τα flats

Tα loafers είναι ένα κλασικό στιλ φλατ παπουτσιού το οποίο αυτή τη στιγμή απολαμβάνει μια σημαντική στιγμή στη μόδα. Μπορείς να το φορέσεις με κοστούμια, φούστες, αλλά και θηλυκά φορέματα για μια μοντέρνα αντίθεση. Επιπλέον είναι ένα στιλ που προσθέτει αμέσως κομψότητα σε κάθε σύνολο.

Αν αγαπάς κι εσύ τα pencil φορέματα όσο κι εγώ, τόλμησε να τα δοκιμάσεις με ένα ζευγάρι sneakers στην καθημερινότητά σου. Θα σε βολέψει πολύ και θα παραμένεις σέξι.


Αν θέλεις να προσθέσεις μια σύγχρονη πινελιά σε ένα κλασικό σύνολο με παντελόνι και σακάκι, δοκίμασε να αντικαταστήσεις τις γόβες σου με sneakers. Aυτομάτως το look σου εκτός από άνετο θα δείχνει και φρέσκο!
Styling tip: Για ακόμα πιο κολακευτικό αποτέλεσμα γύρισε ελαφρά τα ρεβέρ του παντελονιού σου στο ύψος του αστραγάλου!


Ένα από τα αγαπημένα μου κομμάτια αυτή τη σεζόν είναι η πλισέ midi φούστα. Υπάρχουν πολλές παραλλάγές της φέτος στην αγορά -από δερμάτινες μέχρι με μεταλλικές υφές και σε συνδυασμό με ένα χαλαρό τοπ και sneakers το αποτέλεσμα είναι πρωτότυπο, κομψό και πολύ fashion-forward!

Φιλιά,
Τατιάνα

And More