Μαγιό, κινητό, κλειδιά, κάρτα… Έτοιμη!

Θυμάσαι τότε που ήμασταν μικρές; Τότε, που βγαίναμε από το σπίτι με το χαρτζιλίκι στην τσέπη μόνο. Χωρίς τσάντα. Ελεύθερες. Χωρίς κανένα άγχος. Κι όμως, επανερχόμαστε σε αυτήν την ανεμελιά. Η μαγεία του internet και της τεχνολογίας. Παίρνεις το κινητό σου -που φυσικά περιέχει την ατζέντα σου, τις επαφές σου, τα ραντεβού σου, τις φωτογραφίες σου, τις αναμνήσεις σου, τις σημειώσεις σου, βουτάς τα κλειδιά του σπιτιού, βάζεις την κάρτα σου στην τσέπη και φεύγεις. Βόλτα!

Δεν ξέρω για σένα, αλλά εμένα πάντα με άγχωναν όλα αυτά τα pin που κάθε φορά πληκτρολογούσα για κάθε συναλλαγή μου. Και η καλύτερη λύση που βρήκα είναι η προπληρωμένη κάρτα. Βάζεις ένα ποσό που υπολογίζεις ότι θα χρειαστείς και κινείσαι με αυτό. Για τον καφέ σου, τα ψώνια σου, τους λογαριασμούς σου… χωρίς άγχος ότι ο δαίμονας του διαδικτύου θα χακάρει το προσωπικό σου σύστημα και θα χρυσοπληρώσεις ένα freddo capuccino. Χωρίς ζάχαρη. Με απόλυτη ασφάλεια.

Αυτή θα βρεις πια στην τσέπη μου ή στην τσάντα της καθημερινότητάς μου. Την πρωτοποριακή και ολοκαίνουρια COSMOTE Prepaid MasterCard γιατί είναι και η μόνη, που για κάθε 1 ευρώ που ξοδεύω κερδίζω 5MB. Τέλειο;

Εσύ η fashionista και Instagram addict με καταλαβαίνεις… Σε βλέπω. Δεν ησυχάζεις. Φωτογραφίζεις το φαγητό σου. Κι εγώ. Τα φρούτα, τον ουρανό, το ηλιοβασίλεμα, τον εαυτό σου, τα καινούρια σου ρούχα, τα παπούτσια, τον κολλητό, την κολλητή. Δεν είναι φανταστικό να ξέρεις ότι κάθε φορά που ψωνίζεις κάτι, έχεις δωρεάν επιπλέον MB;

Συγκεκριμένα η COSMOTE Prepaid MasterCard είναι η μοναδική που σου παρέχει αυτό το προνόμιο και μάλιστα σου δίνει τη δυνατότητα, αν θέλεις, να μοιραστείς τα MB σου με όποιον θέλεις. Εδώ, με καταλαβαίνουν σίγουρα οι μανούλες που κάθε τρεις και λίγο ακούνε από τα παιδιά τους για τα MB που τελείωσαν. Τώρα, αγαπημένη μου, αυτό για σένα δεν θα είναι extra κόστος στον οικογενειακό προϋπολογισμό, γιατί τα ψώνια που κάνεις στο σούπερ μάρκετ, οι λογαριασμοί που πληρώνεις, ταυτόχρονα θα γεμίζουν την κάρτα σου με MB!

Συν την ασφάλεια που θα νιώθεις, γιατί η κάρτα σου θα περιέχει μόνο όσα χρήματα θέλεις εσύ, δίνοντάς σου τον έλεγχο.

Όλα στο κινητό σου!
Εκεί δίπλα στο Instagram, στο Whitagram και στο Regram και η νέα εφαρμογή που μου έχει λύσει τα χέρια, μου έχει “αποταμιεύσει” χρόνο και μου έχει πάρει το άγχος. Με την εφαρμογή COSMOTE Prepaid (Android & iOS) κάνω τα πάντα από το κινητό μου. Βλέπω τις κινήσεις μου, το υπόλοιπό μου, τα MB που έχω συγκεντρώσει, φορτίζω την κάρτα μου αν θέλω, ψωνίζω, πληρώνω λογαριασμούς… όσο απολαμβάνω το καλοκαίρι μου.

Θα με θυμηθείς! Δεν έχεις παρά να πας σε κάποιο κατάστημα COSMOTE ή ΓΕΡΜΑΝΟΣ, με την ταυτότητά σου. Δηλώνεις το ΑΦΜ σου και τον αριθμό του κινητού σου και τέλος!

Φιλιά πολλών MB,
Τατιάνα

*Ευχαριστούμε θερμά το ξενοδοχείο Semiramis για τη φιλοξενία στους χώρους του.
*Top, παντελόνι και καπέλο, όλα Zara

And More