Πάθος, θετική ενέργεια και ομαδική δουλειά…

Η τηλεόραση είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα δημιουργίας μέσα από την ομαδικότητα. Πολλές και διαφορετικές ειδικότητες εργάζονται για το κοινό καλό. Και αυτοί οι κοινοί στόχοι είναι που μας δένουν.

Νιώθουμε ότι συμμετέχουμε σε κάτι πέρα από τις προσωπικές μας δυνάμεις. Σε έναν κοινό αγώνα για την επιβίωση όλων. Φέτος στο Έψιλον και λόγω της μεγάλης οικονομικής αναταραχής και κρίσης στα Media είναι ακόμη πιο έντονα αυτά τα συναισθήματα.

Το ισχυρό δέσιμο που αναπτύσσουμε μεταξύ μας με συγκινεί. Η αφοσίωση στο στόχο. Η ομαδική ψυχή.

Αισθάνομαι συναισθηματική ασφάλεια και προστασία μέσα από την ανάπτυξη αυτής της ομαδικότητας. Κι αυτό φέρνει δημιουργικότητα, πάθος και θετική ενέργεια.

Οι φωτογραφίες που βλέπετε είναι από τους χώρους εργασίας μας. Και αυτούς τους φτιάξαμε με μεράκι, ελάχιστα χρήματα και πολλή προσωπική δουλειά.

Είναι οι χώροι που ζούμε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας μας. Από τις 10.00 το πρωί μέχρι τις 9.00 το βράδυ. Κάποιοι μέχρι και τις 11.00μ.μ. (φιλάκια στην αρχισυνταξία).
Μόνον έτσι γίνονται πλέον τα μικρά θαύματα, ειδικά όταν όλα γύρω σου βουλιάζουν… Μόνο αν δεις την κρίση σαν ευκαιρία και την αντιμετωπίσεις με γενναιότητα και αισιοδοξία.
Και το Έψιλον αποφάσισε να βαδίσει σε αυτό το δρόμο. Και εσείς το στηρίξατε.
Φιλάκια σε όλους.
Τατιάνα

And More