Πηγαίνοντας στη συναυλία της Patty μαζί με την κόρη μου!

Xθες πήγα στη συναυλία της Patty μαζί με τη Λυδίτσα. Ήταν μια απίστευτη εμπειρία τόσο για εκείνη όσο και για εμένα…

Ήταν πραγματικά μια εξαιρετική παραγωγή, με νέα ταλαντούχα παιδιά, καθ’όλα ελληνική! Η νεαρή Patty, κατά κόσμον Laura Esquivel, μας εντυπωσίασε όλους για άλλη μια φορά, με τη φρεσκάδα και το ταλέντο της στο τραγούδι και στο χορό!

Η 16χρονη που είναι το φαινόμενο της Αργεντινής και έχει κατακτήσει τις καρδιές των παιδιών σε πολλά μέρη του κόσμου, ξεσήκωσε μικρούς και μεγάλους, τραγουδώντας όλα τα γνώριμα κομμάτια από την αγαπημένη τους σειρά.

Η συναυλιά θύμιζε μιούζικαλ το οποίο περιείχε πρόζες της σειράς και πολλοί διάλογοι από αυτήν παίζονταν σε μεγάλα Led Wall που δεν χόρταινες να τα παρακολουθείς! Τα πολύχρωμα κοστούμια από την άλλη έκαναν ακόμη πιο φαντασμαγορικό το show το οποίο σκηνοθετούσε ο Stefano Sartini!

Πολύ καλή εντύπωση μου έκανε και η νεαρή που υποδύεται την Αντονέλα, Αλεξάνδρα Rassimov ενώ εξαιρετικός ήταν και ο Λούης Γεωργίου, που γνωρίσαμε στο X-Factor, στο ρόλο του Matias. Και οι δυο νέοι καλλιτέχνες προέρχονται από τη σχολή του ΑΝΤ1, FAME STUDIO.

Ο Matias δεν ξεσήκωσε τα πιστσιρίκια μόνο με τις τραγουδιστικές του ικανότητες αλλά και με το φιλί που έδωσε στην Patty στο φινάλε της συναυλίας!

Αυτή η βραδιά που πέρασα με τη Λυδία θα μου μείνει αξέχαστη και είμαι σίγουρη πως το ίδιο νιώθει κι εκείνη. Αξίζει πάντως να ξεκλέψετε λίγο χρόνο, να πάρετε τα παιδιά σας και να προλάβετε μία από τις επόμενες συναυλίες! Αξίζει να μεταφερθείτε στα εφηβικά σας χρόνια παρέα με την Patty και τους φίλους της!

Φιλάκια, Τατιάνα

And More