Wow! That’s me?

Αυτές τις μέρες χαθήκαμε λίγο. Με απορρόφησαν πλήρως τα γυρίσματα των διαφημιστικών τρέιλερ της εκπομπής, που κράτησαν δυο μέρες. Είναι τέσσερα πολύ σύντομα, διάρκειας μόλις 15 δευτερολέπτων το καθένα. Χρειάζονται όμως πάρα πολλή δουλειά. Έτσι είναι η τηλεόραση.
Πρώτα απαιτείται δουλειά για την ιδέα. Πρέπει να είναι ξεχωριστή, να προσελκύει την προσοχή, να μην έχει ξαναγίνει και να μεταφέρει το μήνυμα αστραπιαία.
Μετά γράφεται το σενάριο. Στη συνέχεια οργανώνεται το γύρισμα.
Πρέπει να βρεθεί ο χώρος, να στηθούν τα κατάλληλα φώτα και οι κάμερες, να επιλεγούν τα ρούχα και τα αντικείμενα που θα χρησιμοποιηθούν.
Οι ημέρες των γυρισμάτων ήταν πολύ fun για όλους μας. Τα concept από μόνα τους διασκεδαστικά. Η ατμόσφαιρα στο πλατό… παιδική χαρά.

Αυτό που απόλαυσα περισσότερο ήταν το τρέιλερ της … wild, rock πλευράς μου.

Ο Θάνος και ο Κυριάκος, tattoo artists έπιασαν από νωρίς δουλειά στο γραφείο μου. Διαλέξαμε ένα σχέδιο tattoo, που να με εμπνέει και ξεκίνησαν τη ζωγραφική στο μπράτσο μου, το ντεκολτέ και το λαιμό μου.

Η Βάσια κόλλησε τεράστια κόκκινα νύχια με τρουκς στα χέρια μου, κάνοντάς τα να μοιάζουν με της Gaga.

Η Φωφώ έκανε ένα Winehouse make up και έβαψε τα μαλλιά μου μπλε με ειδικό σπρέι.

Το πιο δύσκολο και επώδυνο κομμάτι ήταν το αλυσιδάκι στη μύτη. Αλλά μετά από αρκετές προσπάθειες είπα, ότι … χάριζε πολύ στο look και έπρεπε να το αντέξω.

Η αναγκαστική περιήγηση μου στους διαδρόμους του Star μέχρι να κατέβω στο στούντιο άφησε πίσω της πολλά επιφωνήματα. Τα «ααααα» και «ωωωωχ» συνεχίστηκαν μέχρι τον ανελκυστήρα που συνάντησα την τρελογειτόνισσα Ελεονώρα. Μόνο αυτή είπε «τέλειοοοο. –Θέμη, (Μάλλης , ο αρχισυντάκτης της) μήπως να κάνω μπλε τα μαλλιά μου;»

Η dark πλευρά μου, μου άρεσε παραδόξως. Το tattoo το κράτησα. Γύρισα σπίτι και έκανα πλάκα στα παιδιά μου. Αποκάλυψα ότι ήταν ψεύτικο μόνο όταν η κόρη μου άρχισε να κλαίει γοερά και να τσιρίζει, « μαμά πες μου ότι δεν είναι αλήθεια. Βγάλτο τώραααααα!!!»

Εύχομαι να το απολαύσετε κι εσείς.
Η συνέχεια επί της οθόνης.
Φιλί.

And More