Με το Νίκο και τα παιδιά στην παράσταση «Ψύλλοι στ’ αφτιά»!

Το θέατρο είναι αγαπημένη έξοδος για όλη την οικογένεια. Το μόνο δύσκολο είναι να βρούμε ένα έργο που να μπορούν να το παρακολουθήσουν όλοι. Και η Λυδία που είναι τώρα δέκα.

Ο δεξιοτέχνης της φάρσας Feydeau και το «Ψύλλοι στ’αφτιά» είναι ό,τι πρέπει! Κωμικές καταστάσεις και ανατροπές κρατούν το ενδιαφέρον και χαρίζουν απίστευτο γέλιο. Τα παιδιά δεν βαρέθηκαν ούτε λεπτό – και δεν το λες εύκολο αυτό. Όσο για μένα και το Νίκο, η χαριτωμένη κωμωδία εποχής δεν είναι από τις πρώτες μας επιλογές. Η καταπληκτική δουλειά όλων όμως μας εντυπωσίασε!

Ο Κακλέας ζωγράφισε στη σκηνοθεσία. Για τη Σταυροπούλου με τον Χατζηπαναγιώτη δεν υπάρχουν λόγια. Καταπληκτικές ερμηνείες που ξεπερνούν το έργο και το κάνουν σύγχρονο. Έχουν χημεία μεταξύ τους (αλίμονο μετά από τόσες συνεργασίες και στενή φιλιά!) και είναι δυο ηθοποιοί, που ό,τι και να παίξουν, βάζουν τη σφραγίδα τους και το κοινό λατρεύει τις ερμηνείες τους.

Εξαιρετική ήταν στο ρόλο της και η Σοφία Μουτίδου. Απίστευτα εκφραστική με γκροτέσκες γκριμάτσες και κινήσεις μαγνήτιζε τον θεατή, αλλά και ο… σύζυγός της Ισπανός φωνακλάς, Κώστας Αποστολάκης ήταν υπέροχος. Έκπληξη αποτέλεσε και ο νεαρός Πάνος Βλάχος στο ρόλο του ανιψιού που δε λέει τα… σύμφωνα. Μετά την παράσταση ο τρόπος ομιλίας του έγινε το joke της οικογένειας.

Περισσότερες πληροφορίες για την παράσταση θα βρείτε εδώ

Πολλά φιλιά από μένα και την Evangelatos family!

And More