Πίσω στην κορυφή της σελίδας
26.09.2014 | 16:00

Melanie Gaydos: Ένα ξεχωριστό μοντέλο στη “Μία”

Melanie Gaydos: Ένα ξεχωριστό μοντέλο στη “Μία”
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Είναι διαφορετική, ιδιαίτερη. Είναι μοντέλο. Ένα ξεχωριστό μοντέλο τέχνης και μόδας...


Η Melanie Gaydos γεννήθηκε με υποϊδρωσική εξωδερμική δυσπλασία (βαμπιρισμός), μια σπάνια ασθένεια που προκαλεί μια σειρά διαταραχών και παραμορφώσεων: απουσία μαλλιών και δοντιών, νύχια που αναπτύσσονται ακανόνιστα, διογκωμένα ζυγωματικά, απουσία ιδρωτοποιών αδένων και χλωμή εύθραυστη επιδερμίδα.


Κι αν όλα αυτά ακούγονται “κάπως” για τον κόσμο της ομορφιάς και έρχονται σε κόντρα με τα σύγχρονα πρότυπα που τα χαρακτηρίζει η απουσία ατελειών, ο κόσμος της μόδας και της τέχνης που ανέκαθεν αγαπούσε το ιδιαίτερο την αγάπησε και διέθεσε γι' αυτό το κορίτσι μια ξεχωριστή θέση.


Η Νεοϋορκέζα Melanie δεν επέτρεψε στη σπάνια αυτή ασθένεια να την εξορίσει στο περιθώριο. Ανόρθωσε το ανάστημά της ενάντια στα κοινωνικά ταμπού και με όπλα την προσωπική της δύναμη, τη θέληση, αλλά και τη δημιουργικότητα κέρδισε μια θέση στο χώρο της μόδας και κυρίως της ευρωπαϊκής μόδας μιας και η Ευρώπη διαθέτει ανέκαθεν μια ξεχωριστή οπτική των πραγμάτων, είναι η έδρα της δημιουργίας και των ιδεών μέσα από το διαφορετικό.


Η Melanie Gaydos θα είναι τη Δευτέρα μαζί μου στη “Μία” για να μιλήσουμε για τη ζωή της, τις δυσκολίες, τις επιτυχίες και φυσικά για τη μόδα. Για αυτή τη μόδα που δεν κάνει διακρίσεις, που σου επιτρέπει να εκφράζεις ελεύθερα τη διαφορετικότητά σου και μέσα από αυτή να δημιουργείς εικόνες που περιέχουν μηνύματα ζωής! Για αυτή τη μόδα που μέσα από την τέχνη της φωτογραφίας ενσωματώνει το ιδιαίτερο με ύφος και άποψη!

Τατιάνα
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10