Τα αγαπημένα μου fashion items σε προσιτές τιμές!

Αν και χειμώνας, αν και χιόνι, στα μαγαζιά οι εκπτώσεις οδεύουν σιγά σιγά προς το τέλος τους και ήδη τα ανοιξιάτικα έχουν γεμίσει τις κρεμάστρες και μας ξεμυαλίζουν. Η νέα σεζόν πλησιάζει, οι νέες τάσεις έχουν κυκλοφορήσει από καιρό και εμείς οι γυναίκες καλούμαστε για άλλη μια φορά να ανανεώσουμε την γκαρνταρόμπα μας. Όχι ότι δεν μας αρέσει. Μας αρέσει και πολύ μάλιστα. Το shopping άλλωστε είναι συνώνυμο του φύλου μας. Η οικονομική κρίση μας χαλάει λίγο τα σχέδια, αλλά ευτυχώς η αγορά έχει προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα και μπορεί κάθε γυναίκα να ενημερώσει αναλόγως την ντουλάπα της και μάλιστα πολύ οικονομικά.

Και αυτό ακριβώς αποδεικνύουν τα τρία παρακάτω σύνολα που φόρεσα στην εκπομπή. Ακολουθούν τις ανοιξιάτικες τάσεις με κομμάτια σε προσιτές τιμές.

/

Η τάση: Το καρό, που θα πρωταγωνιστήσει τη νέα σεζόν και οι μεταλλικές γόβες που θα αποτελέσουν ένα πολυχρηστικό κομμάτι -με pencil φούστα, με παντελόνι, με τζιν.

Φούστα 39,95 ευρώ, t-shirt 15,95 ευρώ, γόβες 39,95 ευρώ, όλα Zara.

/

Η τάση: Οι ρίγες, η αντίθεση άσπρου-μαύρου και φυσικά τα lace up sandals που με τη σέξι κομψότητά τους αποτελούν το απόλυτο must have.

Φούστα 49,95 ευρώ, τοπ 39,95 ευρώ, πέδιλα 39,95 ευρώ, όλα Zara.

Η τάση: Τα oxfords -άνετα, στιλάτα, κλεμμένα από την ανδρική γκαρνταρόμπα, το λευκό τζιν παντελόνι που θα παίξει πολύ τη φετινή άνοιξη και φυσικά οι bohemian πινελιές.
Λευκό τζιν 45,95 ευρώ, παπούτσια 99,95, κάπα 85,95, όλα Massimo Dutti. T-shirt 4,95 ευρώ, Zara.

And More