Τα καινούρια ζώδια του TLIFE!

Το ξέρετε ήδη ότι το TLIFE είναι μια μεγάλη μου αγάπη. Και προσπαθώ κάθε φορά να γίνεται ολοένα και καλύτερο. Να εξελίσσεται, να μεγαλώνει, να σας προσφέρει περισσότερα. Και χαίρομαι πολύ όταν το καταφέρνω!

Σε αυτά τα πλαίσια -όπως θα είδατε- άλλαξε και η κατηγορία των ζωδίων. Και τώρα, περιέχει τα πάντα! Ημερήσιες προβλέψεις, εβδομαδιαίες, μηνιαίες, ετήσιες. Μπορείς να φτιάξεις τον Αστρολογικό σου χάρτη, να βρεις τον ωροσκόπο σου, να δεις που είναι όλοι οι πλανήτες σου και μάλιστα πολύ αναλυτικά.

Μπορείς να δεις αν ταιριάζεις με τον σύντρφό σου, να κάνεις τη συναστρία και να δεις πως θα είναι η σχέση σας. Να μάθεις όλα τα χαρακτηριστικά των ζωδίων, με ποιον ταιριάζεις περισσότερο, με ποιον δεν ταιριάζεις καθόλου…. Μέχρι και Ονειροκρίτη έχει.

Τα ζώδια έχουν μπει στη ζωή μας, στις συζητήσεις μας. Όλοι μας θα ρίξουμε μια ματιά. Κι αν ανήκεις σε εκείνες που τους αρέσει αυτή η διαδικασία πολύ, αν πιστεύεις στους πλανήτες και στις επιρροές τους η ανανεωμένη κατηγορία πραγματικά θα σε εντυπωσιάσει. Τα περιέχει όλα…

Ελπίζω να σας αρέσει και να έχετε ήδη ανακαλύψει τις αμέτρητες επιλογές που παρέχει η κατηγορία ζώδια πια…

Φιλιά,

Τατιάνα

And More