H κάλπη μίλησε…

Η κάλπη μίλησε. Η κάλπη φώναξε. Άνοιξε την Κυριακή το βράδυ κι από μέσα της ξεχύθηκε το ρεύμα της οργής. Ο λαός αποφάσισε να ψηφίσει αντιδραστικά. Αποφάσισε να τιμωρήσει τα δυο μεγάλα κόμματα για τα δεινά που έφεραν στη χώρα.

Γιατί δεν μπορώ παρά ως αντίδραση να εξηγήσω το 7 τοις εκατό της Χρυσής Αυγής. Κατά την προεκλογική περίοδο κάποιοι γιαούρτωσαν δημοσιογράφο γιατί φιλοξένησε τη Χρυσή Αυγή στην εκπομπή του. Κι όμως η αλήθεια είναι ότι θα έπρεπε να έχει δοθεί βήμα στην Χρυσή Αυγή από όλα τα μέσα. Κάποιοι κατάλαβαν τι ψήφισαν όταν είδαν τις δηλώσεις Μιχαλολιάκου μετά τα exit polls!
Από την άλλη πριμοδότησε το ΣΥΡΙΖΑ, που φέρθηκε έξυπνα και ψύχραιμα. Μάζεψε τις φωνές στελεχών του για επιστροφή στη δραχμή, εμφανίστηκε ως φιλοευρωπαϊκό κόμμα και καταδίκασε τους κουκουλοφόρους που καίνε την Αθήνα.
Η οργή λοιπόν κατεγράφη. Το μήνυμα της κάλπης ελήφθη. Και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.
Και τώρα τι; Ο τόπος πρέπει να κυβερνηθεί. Τα προβλήματα μεγάλα και οι κίνδυνοι πολλοί. Τα όργανα άρχισαν πριν καν κλείσουν οι κάλπες. « Δεν θα πάρετε την επόμενη δόση χωρίς κυβέρνηση που να μπορεί να διασφαλίσει ότι θα πάρουμε τα λεφτά μας πίσω.» διεμήνυσαν εταίροι και ΔΝΤ.
Τώρα οφείλουν όλοι να καταβάλουν κάθε προσπάθεια και να εξαντλήσουν όλες τις δυνατότητες ακόμη και τη… φαντασία για να επιτύχουν τη συγκρότηση κυβέρνησης.

And More