Τα ξόρκια του έρωτα…

Μπορεί να διατηρηθεί η μαγεία σε μια σχέση; Ο ηλεκτρισμός του έρωτα, η έλξη, τα ανεξήγητα δυνατά συναισθήματα που σε τραβούν σα μαγνήτη κοντά του;

Η απάντηση είναι ΝΑΙ. Όσα χρόνια κι αν περάσουν; ΝΑΙ , θα σου πω χωρίς σκέψη.
Εσύ κρατάς το μαγικό ραβδί . Εσύ ελέγχεις τα παιχνίδια του μυαλού σου και μπορείς με τη σαγήνη σου να ελέγξεις ( ενδεχομένως ) και του δικού του. Είναι στο χέρι σου λοιπόν και αν θες έχω μερικά… ξόρκια για σένα.
Ατμόσφαιρα. Πολύ βασικό. Κάνε πράγματα που δεν περιμένει όταν γυρίσει σπίτι. Άναψε κεριά κι ετοίμασε ένα κοκτέιλ ή ένα ωραίο κρασί ειδικά για εκείνον. Ένα φαγητό που ξέρεις ότι λατρεύει. Ένα αρωματικό αφρόλουτρο ή ότι μπορεί να αλλάξει τη ρουτίνα μιας σχέσης.
-Νιώσε εσύ ερωτική. Ένα καινούριο εσώρουχο, ένα άρωμα, ίσως ένα νέο χρώμα στα μαλλιά σου. Κάνε κάτι για τον εαυτό σου και σκέψου εκείνον.
-Ένα χαλαρωτικό μασάζ για δυο σε ένα spa είναι πολύ αφροδισιακό, εκτός και αν του… κοπεί κάθε διάθεση όταν έρθει η ώρα να πληρώσει το λογαριασμό. Αν η τσέπη σου δεν το σηκώνει, μπορείς να γίνεις εσύ η προσωπική του… μασέζ!
-Μια έξοδος που θα έχεις ετοιμάσει εσύ γι αυτόν. Κάτι που δεν θα περιμένει. Μία έκπληξη. Πήγαινε να τον πάρεις από τη δουλειά ξαφνικά, χωρίς να το ξέρει. Ένα μέρος που πηγαίνατε σε ιδιαίτερες στιγμές θα ανασύρει μνήμες που θα σας φέρουν πιο κοντά.
-Κλείσε του ραντεβού κι ας μένετε μαζί, ακόμη κι αν είστε χρόνια παντρεμένοι. Ντύσου …υπερπαραγωγή μόνο για εκείνον.
-Στείλε του sms σαν να βγήκατε μόλις… χθες. Πες του ότι τον σκέφτεσαι . Κάνε τον να περιμένει γεμάτος ανυπομονησία την επιστροφή κοντά σου.
-Δοκίμασε πράγματα στον έρωτα που δεν έχεις τολμήσει μέχρι σήμερα μαζί του. Πάντα υπάρχει κάτι διαφορετικό!
-Δείτε μαζί μια αισθησιακή ταινία. Διάβασε ένα βιβλίο όπως «Τα πενήντα χρώματα του Γκρι». Θα πάρεις ιδέες που θα ανανεώσουν πολύ τη σχέση.
-Χαμογέλασέ του. Κοίτα τον στα μάτια. Άγγιξέ τον. Η επαφή φέρνει τους ανθρώπους πιο κοντά.
– Αφιέρωσέ του ένα τραγούδι και θύμησέ του πού το ακούσατε για πρώτη φορά μαζί.
Σίγουρα τα ξόρκια μου δεν είναι κάτι που δεν έχεις ξανακούσει. Τα έχεις διαβάσει άπειρες φορές και τα έχεις σίγουρα κάνει πολλές περισσότερες. Σκέφτηκα να στα θυμίσω γιατί ακόμη και οι πιο ικανές… μαγισσούλες συχνά ξεχνούν να τα εφαρμόσουν!
Φιλιά.
Τατιάνα Ντε Σπελ

And More