Αυτό είναι το ένα προϊόν που πρέπει να αγοράσεις οπωσδήποτε αν θέλεις αυτό το summer glow και τον χειμώνα!

Αν έπρεπε να συστήσω τον εαυτό μου μέσα σε μια πρόταση θα ήταν “είμαι beauty editor και skincare addict”. Επίσης, μια δεύτερη πρόταση θα ήταν πως “λατρεύω το καλοκαίρι”. Γιατί είναι μια μαγική εποχή που επίσης με έναν μαγικό τρόπο η επιδερμίδα σου αποκτά αυτή τη λάμψη, αυτό το… summer glow όπως κάνει διεθνώς καριέρα.

Την συγκεκριμένη λάμψη για να την διατηρήσεις και τον χειμώνα είναι βασικό να επενδύσεις στο skincare: να έχεις ένα προϊόν που να σου κάνει μικροαπολέπιση ώστε να διώχνει το πάνω στρώμα της επιδερμίδας. Αυτό, με την σειρά του, λειτουργεί ως εξής: αφενός φεύγουν τα νεκρά κύτταρα και αποκαλύπτεται από κάτω το ανανεωμένο δέρμα, αφετέρου τα συστατικά των προϊόντων που θα φορέσεις μετά θα μπουν σε μεγαλύτερο βάθος γιατί δεν θα συναντήσουν εμπόδιο. Άρα, θα δράσουν καλύτερα.

Όμως, πέρα από το skincare υπάρχει ένα προϊόν μακιγιάζ που θα δώσει στο πρόσωπό σου τη λάμψη του καλοκαιριού και είναι το ίδιο προϊόν το οποίο υπάρχει στο νεσεσέρ κάθε beauty editor: είναι το κρεμώδες ρουζ! Λιώνει στην επιδερμίδα και γίνεται ένα με αυτήν, ενώ με δεδομένο ότι η επιδερμίδα μας τον χειμώνα είναι πιο ξηρή, αυτά τα ρουζ δίνουν στο δέρμα και λάμψη και ενυδάτωση σε αντίθεση με ένα ρουζ σε μορφή σκόνης που πάνω σε ένα αφυδατωμένο και ξηρό δέρμα δεν θα απλώνει σωστά.

Μάλιστα, τα συγκεκριμένα προϊόντα μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις και σε επιδερμίδα χωρίς makeup αν θέλεις να δώσεις ένα glow on the go αποτέλεσμα! Παρακάτω μια λίστα με μερικά από τα αγαπημένα μου. PS: αν ξεκινήσεις να τα χρησιμοποιείς θα συνειδητοποιήσεις τι έχανες όλα αυτά τα χρόνια!

CHANEL Beauty Les Beiges Healthy Glow Sheer Colour Stick απόχρωση No. 21. Αυτό το ρουζ δίνει στην επιδερμίδα ένα τέλειο, μεταξένιο αποτέλεσμα και είναι τόσο ελαφρύ σαν να μην φοράς τίποτα! Αυτό συμβαίνει όταν φοράς… πολυτελή προϊόντα στο πρόσωπό σου.

CLARINS Glow to Gow Blush and Highlighter Duo απόχρωση 02, €34.15. Αυτό το προϊόν θα πάει το glow της επιδερμίδας σου σε άλλα επίπεδα αφού από τη μια μεριά έχει ρουζ και από την άλλη highlighter σε μορφή stick. Ο ορισμός της έξυπνης αγοράς! SHISEIDO Minimalist Whipped Powder Blush απόχρωση 02 Chiyoko, €47.66. Αυτό το ρουζ έχει μια υφή που δεν είναι εύκολο να περιγράψεις και την οποία αντιλαμβάνεσαι μόνο όταν χρησιμοποιήσεις. Ελάχιστη ποσότητα ίση με το δαχτυλικό σου αποτέλεσμα αρκεί για να απλωθεί τέλεια στο πρόσωπό σου και να σου δώσει αυτό το summer glow ενώ η συγκεκριμένη απόχρωση μοιάζει σαν να γύρισες μόλις από μια βόλτα στην εξοχή.

MILK MAKEUP Lip + Cheek απόχρωση Werk, €23.00. Έχω σχεδόν εμμονή με το συγκεκριμένο προϊόν το οποίο είναι παγκόσμιο best seller! Απλώνεται τέλεια επιδερμίδα και μου αρέσει να το φοράω εκτός από τα μάγουλα, στο κινητό βλέφαρο και στα χείλη, σβήνοντας με τα δάχτυλά μου (πρέπει πάντα να σβήνεις ένα κρεμώδες ρουζ). Όσο για την απόχρωση, αυτή η dusty pink είναι… universal γιατί ταιριάζει σε όλες!

NARS The Multiple απόχρωση Orgasm, €41.95. Η απόχρωση Orgasm του Nars είναι η πιο διάσημη απόχρωση σε ρουζ για όλους τους προφανείς και μη λόγους. Όσο για το αποτέλεσμα; Αφού το χρησιμοποιήσεις ξέρεις πολύ καλά τι θα δεις στον καθρέφτη σου: αυτή τη λάμψη και αυτό το αναψοκοκκίνισμα που έχουν όλοι οι πρωταγωνιστές του Sex Education 😛

 

Read More

And More