5 ολοκαίνουργιες παλέτες που θα ζωντανέψουν το πρόσωπό σου την άνοιξη!

Έχουν περάσει αρκετοί μήνες με χαμηλές θερμοκρασίες και χωρίς ήλιο από το πρόσωπό μας. Μήνες που αποτυπώνονται με μια θαμπή και pale όψη την οποία έχουμε ανάγκη να πετάξουμε από πάνω μας και να φέρουμε πίσω την λάμψη, το χρώμα αλλά και να τονίσουμε το σχήμα μας. Έχουμε ένα καλό νέο: δεν ξέρουμε πότε θα φτιάξει ο καιρός αλλά ξέρουμε πώς μπορείς να φτιάξεις εσύ το πρόσωπό σου ακριβώς όπως θες και δίνοντάς του τη λάμψη που εσύ θες!

Οι αγαπημένες μας εταιρίες καλλυντικών φρόντισαν και δημιούργησαν παλέτες προσώπου που έχουν μέσα όλα τα must have όπως σκούρες πούδρες, highlighter και ρουζ και το καλύτερο part; Μας ανανεώνουν διπλά αφού είναι ολοκαίνουργιες.

 

Bronze & Glow Palette, Korres. Αυτή η παλέτα έχει μπει ήδη στην τσάντα μου αφού α) δεν πιάνει καθόλου χώρο β) έχει μέσα όλα τα απαραίτητα για λαμπερό μακιγιάζ προσώπου, δηλαδή bronzing πούδρα, πούδρα λάμψης και ρουζ. Είναι εμπλουτισμένη με εκχύλισμα ανανά και κουρκουμά που μας φέρνει πολλά βήματα πιο κοντά στην φιλοσοφία του clean beauty και αυτό που θα ξεχωρίσεις αμέσως είναι η πολύ ανάλαφρη υφή των προϊόντων.

Cheek Stars Reunion Tour – Blush, bronze & highlight palette, Benefit Cosmetics, €69.50. Αυτή η παλέτα συγκεντρώνει όλα τα best seller της Benefit αλλά και μερικές ολοκαίνουργιες αποχρώσεις που θα δώσεις φως, χρώμα και τρισδιάστατη όψη στο πρόσωπό σου.

Sculpting & Contour Palette, Scott Barnes, Make Me Up. O Scott Barnes, προσωπικός makeup artist της Jennifer Lopez, κυκλοφόρησε πέντε παλέτες για το πρόσωπο και τα μαλλιά. Η Sculpting & Contour έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα αποκλειστικά από την Make Me Up και στηρίζεται στην τεχνική contouring που εφαρμόζει στην ίδια την Jennifer Lopez.

Contour Spectrum Zoeva, €19.95, Sephora. Αυτή η πρακτική παλέτα περιέχει ένα highlighter, μια πούδρα σταθεροποίησης και δύο σκούρες πούδρες για contouring και θα δώσουν στο πρόσωπό σου το φως και το σχήμα που θες. Το στοιχείο που θα σε κερδίσει ιδιαίτερα είναι ότι οι υφές γλιστρούν σχεδόν στην επιδερμίδα και απλώνονται πανεύκολα.

Hamptons Weekender Contour Palette, Tarte, €21.95. Αυτή η παλέτα μας φτιάχνει την διάθεση από τα ονόματα των αποχρώσεων και μόνο: Beach Getaway η ιριδίζουσα πούδρα σε peachy απόχρωση, Summer House το ρουζ και Farmer’s Market η ματ πούδρα για contouring. Extra tip: χρησιμοποίησέ το και σαν σκιά.

 

Read More

And More