Όλγα Πηλιάκη: Έτσι ανανέωσε τη σχέση της με τον Στέλιο Χανταμπάκη στην Αμερική [pics]

Στην Αμερική βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες η Όλγα Πηλιάκη και ο Στέλιος Χανταμπάκης! Το γνωστό ζευγάρι άφησε για λίγο τις υποχρεώσεις του στην Αθήνα και έκανε ένα ρομαντικό ταξίδι. Η αλήθεια είναι ότι οι δυο τους έχουν μεγάλη αδυναμία στα παιδιά τους, Μανώλη και Μαλένα, και σπάνια τα αποχωρίζονται είτε βρίσκονται εντός Ελλάδας είτε εκτός.

Αυτή τη φορά, βέβαια, η ξανθιά χορεύτρια και ο επιχειρηματίας αποφάσισαν να κάνουν μία απόδραση για δύο στην Νέα Υόρκη, προκειμένου να ανανεώσουν τη σχέση τους και να θυμηθούν τον πρώτο καιρό της γνωριμίας τους. Οι δυο τους προσπαθούν να επισκέπτονται όσο το δυνατόν περισσότερα μέρη και να κάνουν πράγματα που αγαπούν. Τόσο η Όλγα Πηλιάκη όσο και ο Στέλιος Χανταμπάκης ενημερώνουν σε καθημερινή βάση τους followers τους δημοσιεύοντας φωτογραφίες από τις βόλτες τους.

Σε μία από τις αναρτήσεις της, η γλυκιά μανούλα θέλησε να μοιραστεί με τις γυναίκες που την ακολουθούν στο Instagram πως ανανεώνει τη σχέση της με τον άντρα της ύστερα από πολλά χρόνια γάμου.

Βήμα 1ο: Μεταμφίεση! (Τουλάχιστον από ξανθιά σε μελαχρινή)!

Βήμα 2ο: Κάνεις κάτι εντυπωσιακό για να σε προσέξει!

Βήμα 3ο: Τον κατακτάς με ένα φιλί κάτω από τη γέφυρα του Μπρούκλιν!

Οι δυο τους είναι full in love!

Read More

And More