Video! Δες την Kylie Jenner να κάνει το τέλειο μακιγιάζ στην αδερφή της, Kendall!

Υπόθεση Kylie Jenner: Είναι απίθανο να είσαι η δημιουργός ενός makeup brand που είναι στο top 10 παγκοσμίως όλα αυτά τα χρόνια και να μην έχεις εξαιρετικά skills στο μακιγιάζ. Και αυτό είναι κάτι που μας έχει αποδείξει πολλές φορές όταν δεν αφήνεται στα χέρια της προσωπικής της makeup artist, Ariel Tejada, και κάνει το μακιγιάζ όχι μόνο στον εαυτό της αλλά και στις κολλητές της και στις αδερφές της.

Πολύ πρόσφατα, λοιπόν, αφέθηκε στα χέρια της η Kendall Jenner για να της κάνει μακιγιάζ με αφορμή το λανσάρισμα της νέας limited edition συλλογή Kylie X Balmain. Να σημειωθεί ότι η Kendall είναι η πιο φυσική- effortless από τις αδερφές Kardashian/Jenner κάτι που φαίνεται από τα πρώτα λεπτά του βίντεο και ειδικά στο σημείο που η Kendall λέει στην Kylie όταν της απλώνει πούδρα στο πρόσωπο: “Ξέρεις πως δεν φοράω πούδρα ποτέ! Θέλω το πρόσωπό μου να είναι λαμπερό!”.

Πάντως, το τελικό αποτέλεσμα αποδεικνύει πως η Kendall Jenner αγάπησε την πούδρα μετά από αυτό το tutorial. Ή, έστω, ότι θα την φοράει συχνότερα!

Πάτησε play!

 

Read More

And More