Ενημέρωση Τσιόδρα: 56 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα και στους 43 οι νεκροί

Αν αγαπάς τα άρθρα μας, κάνε κλικ εδώ και πρόσθεσέ μας στη Google για να μας διαβάζεις πιο συχνά

Καθημερινότητα αποτελούν -πια- τα νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα, με τους ειδικούς να ελπίζουν πως μέσα στον Απρίλιο θα “φανούν” τα μέτρα που έχουν παρθεί τις τελευταίες ημέρες.

Ο αριθμός των νεκρών αυξάνεται στην χώρα μας, όπως και αυτός των κρουσμάτων, η απαγόρευση κυκλοφορίας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και το συμπέρασμα είναι πως η κατάσταση είναι κρίσιμη.

Ο κ. Τσιόδρας ανακοίνωσε πως στην Ελλάδα υπάρχουν 56 νέα κρούσματα κορονοϊού και συνολικά 1.212.

Ακόμη ανακοίνωσε πως υπάρχουν πέντε νέοι θάνατοι, που σημαίνει πως ο συνολικός αριθμός των νεκρών στην Ελλάδα είναι πλέον 43.

Ο κ. Τσιόδρας σημείωσε πως 72 νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, εκ των οποίων 14 είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι, σε ποσοστό 81%, άνδρες. Η μέση ηλικία των διασωληνωμένων είναι τα 65 έτη και σε ποσοστό μεγαλύτερο του 50% έχουν κάποιο υποκείμενο νόσημα. Πέντε συμπολίτες μας εξήλθαν από τις ΜΕΘ, όπως ακόμη ανακοινώθηκε.

πηγή: Newsit.gr

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164