Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Ο έξυπνος τρόπος που διδάσκει στις κόρες της για την ισότητα – Φωτογραφία

Συγκλονισμένος είναι ο πλανήτης, ύστερα από την άδικη δολοφονία του George Floyd από Αμερικανό αστυνομικό, στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Τόσο στο εξωτερικό όσο και στην Ελλάδα, καλλιτέχνες από κάθε χώρο διαμαρτύρονται μέσα από τα social media για την αδικία και τον ρατσισμό που βιώνει ο κόσμος εν έτη 2020. Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είναι και εκείνη οργισμένη, όπως ακριβώς αρκετοί συνάδελφοί της για το ακραίο κακό και τον ρατσισμό που υπάρχει στον κόσμο μας.

Η αγαπημένη ηθοποιός έχει αποκτήσει με τον σύζυγό της Φώτη Μπερνάντο δύο υπέροχες κόρες, την Λυδία και την Ηλέκτρα. Από την πρώτη στιγμή που άρχισαν να μεγαλώνουν, η Πηνελόπη τους μετέδωσε τα σωστά μηνύματα αγάπης και συμπόνοιας για όλο τον κόσμο, χωρίς να κάνουν φυλετικές διακρίσεις.

Μάλιστα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μας έδειξε τον τρόπο που διδάσκει στα δυο κορίτσια της τη σημασία της ισότητας. Πιο συγκεκριμένα, στο στιγμιότυπο που δημοσίευσε βλέπουμε την μικρή Ηλέκτρα να παίζει με δύο κούκλες διαφορετικού χρώματος.

Read More

And More