Βίκυ Κάβουρα: Έκανε τις πρώτες καλοκαιρινές βουτιές της! Η εμφάνιση με μπικίνι που έκλεψε τις εντυπώσεις [pics]

Το καλοκαίρι είναι εδώ και η θερμοκρασία έχει ανέβει αισθητά τις τελευταίες μέρες. Οπότε, μια βουτιά στη θάλασσα είναι η καλύτερη λύση για να δροσιστούμε και να ξεφύγουμε λίγο από την ρουτίνα της καθημερινότητας.

Αυτό φαίνεται πώς σκέφτηκε και η Βίκυ Κάβουρα, η οποία έκανε πρόσφατα το πρώτο της μπάνιο στη θάλασσα για την καλοκαιρινή σεζόν. Φορώντας ένα ιδιαίτερο μπικίνι σε nude χρώμα, η αγαπημένη ηθοποιός βρέθηκε σε παραλία της Βούλας, όπου απόλαυσε τον ήλιο και τις βουτιές της στα γαλάζια νερά.

Χαλαρώνοντας για λίγο από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, η παρουσιάστρια των backstage του J2US στο Open έκλεψε τις εντυπώσεις με το καλλίγραμμο κορμί που διαθέτει και το οποίο αναδείκνυε άψογα το εντυπωσιακό μαγιό που επέλεξε.

Ωστόσο, η όμορφη Βίκυ δεν ήταν μόνη σε αυτή την mini εξόρμησή της στη θάλασσα, αλλά την συνόδευε ο καλός της φίλος και δάσκαλος yoga, Ίων Μάγκος. Οι δυο τους πέρασαν μαζί αρκετές ώρες συζητώντας στην αμμουδιά και έδειχναν να απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Το TLIFE έχει γενέθλια και αυτός ο Μάιος είναι γεμάτος εκπλήξεις! Γίνε μέρος της γιορτής με ένα κλικ εδώ.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164