Ελένη Μενεγάκη: Δεν χορταίνει τις βουτιές με την μικρή Μαρίνα στην Άνδρο!

Την κάθε στιγμή του φετινού καλοκαιριού προσπαθεί να χαρεί η Ελένη Μενεγάκη. Η γνωστή παρουσιάστρια που μετά την αποχώρησή της από την τηλεόραση και τον αποχαιρετισμό στο κοινό της, ξεκίνησε τις διακοπές της στην Άνδρο, ζει την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία. Χαλαρή, ήρεμη και χωρίς να αγχώνεται για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, η Ελένη Μενεγάκη περνά πολλές ώρες στη θάλασσα και δεν σταματά τις βουτιές με την μικρή Μαρίνα.

Η κόρη της, που είναι πια 5 χρόνων, είναι η μεγάλη της αδυναμία και τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της Ματέο Παντζόπουλος δεν της χαλούν χατίρι. Η μικρή λοιπόν, λατρεύει τη θάλασσα και την εξερεύνηση και η διάσημη μαμά της είναι συνεχώς μαζί της και της μαθαίνει νέα πράγματα. Η Ελένη Μενεγάκη μάλιστα, προσπαθεί να κρατά ζωντανή και την επικοινωνία με τους θαυμαστές της και ανεβάζει στα social media φωτογραφίες με αγαπημένα στιγμιότυπα από τις διακοπές.

Μαμά και κόρη βρέθηκαν χθες στην παραλία στα Άχλα της Άνδρου και απόλαυσαν τις βουτιές τους, ανεβάζοντας φωτογραφίες και βάζοντας «φωτιά» στο Instagram!

Read More

And More