Έρρικα Πρεζεράκου: Το video που δημοσίευσε λίγο πριν το σοβαρό τραυματισμό και τα μηνύματα συμπαράστασης!

Ώρες δύσκολες περνά η Έρρικα Πρεζεράκου. Η αγαπημένη αθλήτρια που έχει κάνει πρωταθλητισμό στο Άλμα επί κοντώ και έχει γίνει ιδιαίτερα γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο “Dancing with the stars” και το “J2US” είχε χθες ένα πολύ σοβαρό τραυματισμό και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΚΑΤ.

Η όμορφη Έρρικα Πρεζεράκου που είναι η χαρά της ζωής, δοκιμάζεται αυτές τις ώρες καθώς μια βόλτα με το σκάφος (μαζί με τον σύντροφό της) στάθηκε μοιραία για εκείνη. Υπό αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες, η Έρρικα Πρεζεράκου έπεσε στη θάλασσα από το φουσκωτό και χτύπησε σοβαρά στην προπέλα τα δάχτυλα του δεξιού χεριού της. Με τη βοήθεια του συντρόφου της ανέβηκε στο σκάφος και μεταφέρθηκε στην κοντινή παραλία Λουτρά στην Κύθνο. Αμέσως μεταφέρθηκε στο περιφερειακό ιατρείο Κύθνου για τις πρώτες βοήθειες και έπειτα με ελικόπτερο διακομίστηκε στο ΚΑΤ, όπου υπεβλήθη σε επέμβαση.

Ωστόσο, λίγες ώρες νωρίτερα η Έρρικα Πρεζεράκου είχε ανεβάσει στο Instagram ένα προφητικό video, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Όλα όσα ζητούσες είναι στην άλλη πλευρά του φόβου».

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Everything you ever wanted is on the other side of fear #summer#greece#heaven#replayce#centered#love#remember#more#of#who#we#arema

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Errica Prezerakou (@errika_prezerakou) στις

Και φυσικά, μόλις έγινε γνωστή η είδηση του τραυματισμού πλήθος κόσμου και διάσημοι φίλοι έσπευσαν να δηλώσουν την συμπαράστασή τους και να της δείξους την στήριξή τους στέλνοντας μηνύματα αγάπης.

Read More

And More