10 διάσημα μοντέλα μοιράζονται τα μυστικά γυμναστικής τους! Πώς διατηρούνται σε φόρμα;

Είναι αυτή η περίοδος που σκεφτόμαστε τι είδος γυμναστικής θα ξεκινήσουμε. Γιατί, το ότι φέτος θα γυμναστούμε το συζητήσαμε και το αποφασίσαμε, ε; Άλλωστε, όπως σου έχω γράψει πάρα πολλές φορές, μέσα από τη στήλη αυτή, “τα αγαθά κόποις κτώνται”, κάτι που γνωρίζουν καλύτερα από όλες, τα διάσημα μοντέλα που αρκούν απλά να φορέσουν το μαγιό τους, για να σε εντυπωσιάσουν με τις αναλογίες τους. Όμως, πριν φτάσουν στο στάδιο αυτό, έχουν ροκανίσει αμέτρητες φορές του κοιλιακούς τους, σηκώσει πολλά βάρη στην πλάτη τους – κυριολεκτικά – και τρέξει πιο γρήγορα και από την… σκιά τους. Τι θα έλεγες, λοιπόν, να ρίξουμε μία ματιά στις αγαπημένες τους ασκήσεις

 

Adriana Lima

(@adrianalima)

Τέσσερις μέρες την εβδομάδα αρκούν, για να αποκτήσεις το σώμα του Βραζιλιάνικου μοντέλου που με κάθε της πόζα αποσπά αμέτρητες ινσταγκραμικές καρδιές. Μπορεί να τρέχει χιλιόμετρα πάνω στο διάδρομο ή έξω στη φύση, όμως το μυστικό της για τέλεια σιλουέτα “κρύβεται” ανάμεσα σε δύο γάντια και ένα σάκο του μποξ. Έτσι, καίει το περιττό λίπος και κρατάει μακριά, πολύ μακριάαα το άγχος που της προκαλεί η δουλειά.

 

Kendall Jenner

(@kendalljenner)

Το ακριβοπληρωμένο μοντέλο αγαπάει τη γυμναστική. Το βλέπεις στους αψεγάδιαστους κοιλιακούς. Πριν από περίπου χρόνο, παρακολούθησε μερικά μαθήματα Tennis και αμέσως κατάλαβε ότι άργησε πολύ να το δοκιμάσει. Έτσι, ανάμεσα στα Spinning Classes και τις ασκήσεις με αντιστάσεις, η ίδια παίρνει τη ρακέτα της και ξεκινάει την προπόνηση.

 

Sara Sampaio

(@sarasampaio)

Είναι πρώην “αγγελάκι” και αυτό από μόνο του αρκεί για να καταλάβεις ότι ένα από πολύ μεγάλο μέρος της καθημερινότητας της το περνά εντός των Fitness Rooms. Πέρα από την διαλειμματική προπόνηση που εμπιστεύεται με κλειστά μάτια, όταν θέλει να αδυνατίσει, το διάσημο μοντέλο παρακολουθεί μαθήματα τύπου Pilates, για ενδυνάμωση και ευελιξία. Take a look on the photo!

 

Bella Hadid

(@bellahadid)

Κάθε καλοκαίρι σαγηνεύεται από τα Water-Sports. Τώρα, όμως, που ο καιρός αλλάζει και φθινοπωριάζει επιστρέφει στο αγαπημένο της Sport, που δεν είναι άλλο από την… ιππασία. Της θυμίζει τα παιδικά της χρόνια, ενώ πέρα από το ιδιαίτερο αυτό άθλημα, η ίδια ακολουθεί την μέθοδο αερόβιας HIIT, εναλλάσσοντας υψηλή και χαμηλή ένταση άσκησης, για ενεργοποίηση του μεταβολισμού και καύση του περιττού – όταν κάνει αυτό την εμφάνιση του στο σώμα της – λίπους.

 

Izabel Goulart

(@izabelgoulart)

Το καλοκαίρι της έκανε διακοπές από όλα. Ακόμα, και από τη Fitness Routine της. Στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου ηρέμησε, τώρα, όμως, είναι Back To Her… Favourite Exercises. H πιο αγαπημένη της; H Yoga, με την οποία ηρεμεί σώμα και πνεύμα και παράλληλα δοκιμάζει την ευλυγισία της, ενδυναμώνοντας τα πανύψηλα πόδια της.

 

Alessandra Ambrosio

(@alessandraambrosio)

Στο ίδιο μήκος κύματος, κινείται και το πιο πετυχημένο μοντέλο της Victoria’s Secret. Μπορεί, πριν από μερικά χρόνια, να μην άλλαζε με τίποτα το τρέξιμο ως μέθοδο αποθεραπείας μετά από ένα κουραστικό session, σήμερα, όμως, κάθε της προπόνηση ολοκληρώνεται με την άσκηση που τη γεμίζει – και ανεβάζει τη θερμοκρασία στα ύψη-: την Aerial Yoga.

 

Emily Ratajkowski

(@emrata)

Ανεβάζει φωτογραφία με μαγιό. Με κολάν. Με τζιν. Υπάρχει ένα σημείο που προσέχεις πάνω της: τους κοιλιακούς της. Εντυπωσιακοί. Η αγαπημένη της άσκηση, όμως, δεν είναι τα ροκανίσματα. Έκπληξη. Η ίδια έχει ιδιαίτερη αδυναμία στην πεζοπορία, αφού η Emrata δεν είναι ιδιαίτερα φαν της γυμναστικής. What?

 

Behati Prinsloo

(@behatiprinsloo)

Γυμνάζεται 5 φορές την εβδομάδα – παρακαλώ – από 50 λεπτά περίπου την ημέρα, συνήθεια που ξεκίνησε πριν καν “κλείσει” τα 18. Πλέον, η ίδια έχει κάνει τη ζωή της… ποδήλατο. Κυριολεκτικά, αφού κάθε πρωί, πηγαίνει για ποδηλατάδα δίπλα στη θάλασσα του εξωτικού Malibu.

 

Olivia Culpo

(@oliviaculpo)

Η “Μις Υφήλιος 2012” είναι μία από τις πιο όμορφες γυναίκες παγκοσμίως. Βραβεύτηκε, εξάλλου, για αυτό της το χαρακτηριστικό. Το μυστικό της Fitness Routine βρίσκεται στην εναλλαγή της έντονης αερόβιας με Pilates Classes και στις ασκήσεις τύπου σανίδα που κάνουν την κοιλιά της επίπεδη.

 

Elsa Hosk

(@hoskelsa)

Μπορεί να την γνώρισες καλύτερα μέσα από το εντυπωσιακό της προφίλ στο Instagram, όμως, το πρώην “αγγελάκι” διαθέτει αψεγάδιαστη σιλουέτα και εντυπωσιακά καλλίγραμμα πόδια. Μάλλον, οι Mat Pilates την έχουν βοηθήσει πολύ.

And More