Mani Monday

Τα 5 nail art που θα βλέπουμε παντού αυτό το φθινόπωρο!

Οι τάσεις σε σχέση με τα χρώματα στα νύχια κάθε τέτοια εποχή είναι λίγο- πολύ ίδιες: καφέ, χακί και γενικά χρώματα που μιμούνται τη φύση ανακυκλώνονται και μας συστήνονται με νέα λανσαρίσματα και ονομασίες στα μπουκαλάκια. Αυτά, λοιπόν, τα γνωρίζουμε. Ωστόσο, υπάρχει κάτι που είναι εντελώς νέο για εμάς: τα nail trends που θα “φορεθούν” φέτος.

Από το mismatched manicure (ένα διαφορετικό σχέδιο για κάθε νύχι ή και ένα διαφορετικό χρώμα για τα νύχια του ενός και του άλλου χεριού) μέχρι τα smiley faces στα νύχια, αυτά είναι τα πέντε μεγαλύτερα trends στο μανικιούρ!

  1. Mismatched manicure

                    Photo: @imarninails

Η συγκεκριμένη τάση μας συστήθηκε πρώτη φορά φέτος το καλοκαίρι και όπως αποδεικνύεται από τα nail art που ανεβάζουν στα προφίλ τους στο instagram οι μεγαλύτεροι λογαριασμοί, είναι κάτι που θα εξακολουθεί να μας απασχολεί και τους επόμενους μήνες. Με τον όρο mismatched περιγράφουμε είτε το μανικιούρ που έχει ένα σχέδιο σε κάθε νύχι ή εκείνο που έχει ένα σχέδιο ή χρώμα για το ένα χέρι και ένα διαφορετικό για το άλλο.

2. Μπορτνώ+ χρυσό

                    Photo: @amyle.nails

Ο Tom Bachik, celebrity man-icurist μεταξύ άλλων και της Jennifer Lopez, είπε στο Refinery29 ότι το μπορντώ είναι η νούμερο ένα επιλογή για το φθινόπωρο. Για να δώσεις ένα ενδιαφέρον twist στο μανικιούρ σου συνδύασε το μπορντώ ή/και burgundy όπως κάνει καριέρα διεθνώς με χρυσό και απογείωσέ το με αντίστοιχα χρυσά δαχτυλίδια.

3. Smiley face

                    Photo: @color_camp

Αν έπρεπε να επιλέξουμε εκείνο το ένα nail art που θα μας απασχολήσει περισσότερο τη νέα σεζόν, αυτό θα ήταν το smiley face. Το trend το είδαμε να το υιοθετεί και η Dua Lipa (έγινε από τα χέρια της Nails by Mei από την οποία έχουμε πάρει συνέντευξη εδώ) και έπεται συνέχεια. Το παραπάνω σχέδιο που είναι η πιο αυθεντική εκδοχή του smiley face των 90’s λόγω και κίτρινου χρώματος είναι από τα πιο πετυχημένα που έχουμε δει.

4. Low…cow print

                    Photo: @paragonnails

Το cowprint, το κλασικό άσπρο- μαύρο print της αγελάδας, ήταν κάτι που μας απασχόλησε ιδιαίτερα ένα περίπου χρόνο πριν όταν το είδαμε ακόμη και στην minimal-at-heart Kendall Jenner. Για το φθινόπωρο το print επανέρχεται αλλά αυτή τη φορά χωρίς τόσο έντονες χρωματικές αντιθέσεις αλλά στηριγμένο σε έναν συνδυασμό λευκού και καφέ.

  5. Pumpkin

                    Photo: @nailartbyqueenie

Μπορεί ακόμη οι θερμοκρασίες να είναι πολύ υψηλές αλλά δεν πρέπει να ξεχνάς προς τα πού πηγαίνουμε! Το μανικιούρ που δανείζεται το χρώμα από το αγαπημένο spice latte ρόφημά μας θα είναι huge τους επόμενους μήνες.

Ποιο σου άρεσε περισσότερο;

 

Read More

And More