Ποιος είπε ότι δεν μπορείς να συνδυάσεις τα αγαπημένα σου πράσινα λαχανικά με θαλασσινά και μούρα εποχής;
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
- Για τη σαλάτα: 230 γραμμάρια καπνιστό σολομό κομμένος σε χοντρά κομμάτια
 - 1 αβοκάντο, ξεφλουδισμένο, χωρίς κουκούτσι κομμένο σε κύβους
 - 4 φλιτζάνια σπανάκι
 - 1/2 φλιτζάνι φρέσκα μούρα (bluberries)
 - 1/4 του φλιτζανιού φέτα χαμηλή σε λιπαρά ή blue cheese τριμμένο
 - 1/4 του φλιτζανιού ψιλοκομμένα καρύδια (προαιρετικά)
 - 1/2 κόκκινο κρεμμύδι, κομμένο σε λεπτές φέτες
 - Για τη βινεγκρέτ: 1/3 του φλιτζανιού ελαιόλαδο
 - 2 κουταλιές της σούπας μηλόξυδο
 - 1 κουταλιά της σούπας σπόροι chia
 - 1 κουταλιά της σούπας μέλι
 - 1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
 
Τρόπος Μαγειρέματος
- Αρχικά, καθαρίζεις πολύ καλά όλα σου τα υλικά.
 - Σε ένα μπολάκι, προσθέτεις τα υλικά της βινεγκρέτ και ανακατεύεις με ένα κουτάλι προσεκτικά.
 - Σε ένα μεγάλο γυάλινο μπολ, προσθέτεις τα υλικά της σαλάτας, ακολουθώντας τον τύπο κοψίματος για κάθε υλικό, που βλέπεις στην παραπάνω στήλη.
 - Ανακατεύεις, περιχύνεις την βινεγκρέτ και απολαμβάνεις!
 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.