Συγκλονίζει Ελληνίδα τραγουδίστρια: “Έμεινα τελείως μουγγή, 6 μήνες δεν μπορούσα να μιλήσω”

Για την επιλογή της να μην στηρίζει της καριέρα της σε δημόσιες σχέσεις μίλησε η Ελισάβετ Σπανού στο Πρωινό καθώς και για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε στην πρώτη καραντίνα.

“Δεν είμαι ιδιαιτέρως παιδί της νύχτας, παρόλο που έχω δουλέψει νύχτα 20 χρόνια στην ζωή μου. Εγώ δεν κάνω δημόσιες σχέσεις καθόλου. Αν δεν θέλω να σου μιλήσω, δεν σου μιλάω. Άμα δεν έχω όρεξη να βγω σε ένα κάλεσμα για φαγητό, δεν θα το κάνω επειδή πρέπει” είπε και συνέχισε, “Οι στιγμές στην καραντίνα ήταν δύσκολες. Κατάθλιψη είχα πάθει προφανώς. Απευθύνθηκα σε ειδικούς. Έκανα και ψυχοθεραπεία”.

Στη συνέχεια η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στο σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε με τις φωνητικές της χορδές και είχε ως αποτέλεσμα για έξι μήνες να μη μπορεί να μιλήσει.

“Η πιο δύσκολη στιγμή για εμένα, ήταν όταν είχα κάνει την επέμβαση στις φωνητικές μου χορδές. Είχα μια κύστη με αίμα πάνω στις χορδές, η οποία έσπασε την ώρα που τραγουδούσα. Εγώ έμεινα μουγκή τελείως. Μου έκαναν το χειρουργείο, αλλά δεν μπορούσα να μιλήσω για 6 μήνες. Μου είχε πάρει η μαμά μου μια κόρνα για να τους φωνάζω μέσα στο σπίτι. Είχα μια σχέση τότε και του έγραφα σε ένα τετράδιο. Έγραφα ας πούμε “σε χωρίζω”” είπε η Ελισάβετ Σπανού.

Read More

And More