Κέλλυ Κελεκίδου: Πού την “τσάκωσε” ο φωτογραφικός φακός του TLIFE; – Φωτογραφίες

Ένα ευχάριστο διάλειμμα από την καθημερινότητά της έκανε η Κέλλυ Κελεκίδου, αφού πρόσφατα βρέθηκε στο πλευρό του Σταμάτη Κραουνάκη για τα γυρίσματα της μουσικής εκπομπής του Mega “Σπίτι με το Mega“.

Απόψε το βράδυ, ο σπουδαίος συνθέτης θα μας συγκινήσει, θα μας ταξιδέψει, θα μας διασκεδάσει και θα μας θυμίσει όλα όσα έχουμε νιώσει με τις διαχρονικές επιτυχίες του. Έχοντας στο πλευρό του μερικούς από τους σημαντικότερους καλλιτέχνες, ο Σταμάτης Κραουνάκης πρόκειται να μας χαρίσει μια απολαυστική βραδιά, προκειμένου να ξεκινήσει η περίοδος της καραντίνας με τον καλύτερο τρόπο.

Η Κέλλυ Κελεκίδου και ο Σταμάτης Κραουνάκης συνεργάστηκαν, μάλιστα, πριν από λίγο καιρό για το τραγούδι “Βασανίζομαι”, το οποίο κυκλοφορεί από την Panik Platinum και έχει αγαπηθεί πολύ από το κοινό. Έτσι, η ταλαντούχα τραγουδίστρια δεν θα γινόταν να λείπει από μία τέτοια μουσική σύμπραξη.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την Κέλλυ Κελεκίδου κατά την άφιξή της στο Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά, όπου πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα. Έχοντας στο πλάι της την αδερφή της, Μαρίνα, η οποία επιμελείται και τις εμφανίσεις της και φορώντας μάσκα προστασίας, η Κέλλυ Κελεκίδου έφτασε με total black look στο χώρο. To μακιγιάζ είναι δια χειρός Θάνου Βογιατζή.

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More