Kate Middleton: Οι δημόσιες ευχές του Παλατιού και των πεθερικών της για τα γενέθλιά της

Ξεχωριστή είναι η σημερινή μέρα για την Kate Middleton η οποία έχει τα γενέθλιά της  και συμπληρώνει τα 39 της χρόνια. Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ όπως είναι φυσικό από το πρωί δεν έχει σταματήσει να δέχεται ευχές, ανάμεσα σε αυτές και εκείνες της βασιλικής οικογένειας.

Συγκεκριμένα, ο επίσημος λογαριασμός του Παλατιού στο instagram, ευχήθηκε στη σύζυγο του πρίγκιπα William με δυο φωτογραφίας. Η πρώτη είναι από την επίσκεψή της στους προσκόπους ενώ στη δεύτερη βλέπουμε την Kate μαζί με τη βασίλισσα Ελισάβετ στο Chelsea Flower Show το 2019.

«Ευχόμαστε στη Δούκισσα του Κέιμπριτζ μια χαρούμενη ημέρα γενεθλίων», γράφει η λεζάντα που συνοδεύει τις δυο φωτογραφίες.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Royal Family (@theroyalfamily)

Ευχές ωστόσο στη νύφη τους έστειλαν και ο πρίγκιπας Κάρολος με την σύζυγό του Καμίλα μέσω του δικού τους λογαριασμού  στο Instagram δημοσιεύοντας μια καλοκαιρινή της φωτογραφία στην οποία τη βλέπουμε να ποζάρει χαμογελαστή.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Clarence House (@clarencehouse)

Η Kate με τη σειρά της θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσους της ευχήθηκαν λέγοντας ότι τα φετινά γενέθλια είναι πολύ διαφορετικά και έστειλε ένα μήνυμα υποστήριξης σε όσους συνεχίζουν να εργάζονται στην πρώτη γραμμή αυτή τη δύσκολη για όλο τον πλανήτη περίοδο

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal)

Read More

And More