Nάντια Χαλαμανδάρη: Παιχνίδια με τον μικρό της πρίγκιπα Νίκολας στη χιονισμένη Μαδρίτη

Η Νάντια Χαλαμανδάρη, δημοσιογράφος και παραγωγός με πολλές επιτυχίες έζησε πριν λίγα χρόνια το δικό της παραμύθι όταν ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Φερνάντο Γκόμεζ Αθέμπο της Ισπανίας. Καρπός αυτού του έρωτα υπήρξε ο γιος της Νίκολας ο οποίος πλέον είναι 4 ετών!

Η Νάντια λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ζει τους μισούς μήνες του χρόνου στην Ελλάδα και τους μισούς στη Ισπανία όπου ζει ο γιος της Νίκολας. Αυτή την περίοδο είναι μαζί του στην Ισπανία, στη Μαδρίτη η οποία έχει ντυθεί στα λευκά! Η κακοκαιρία όπως αναφέρει η γοητευτική δημοσιογράφος έχει προκαλέσει “χάος” στην πόλη αλλά εκείνη και ο μικρός της πρίγκιπας Νικόλας περνούν υπέροχα και το διασκεδάζουν με την ψυχή τους!

 In The Very City of Madrid We Live Historical Moments of Snow Storm, the City Is Under Chaos But We Are Having So Much Fun! Στο κέντρο της Μαδρίτης, ζούμε ιστορικές στιγμές με τη χιονοθύελλα, η πόλη βρίσκεται σε χάος, αλλά εμείς διασκεδάζουμε πολύ! έγραψε η Νάντια κάτω από τις φωτογραφίες που παίζει στο χιόνι με τον γιο της Νίκολας! 

 

 

Read More

And More