Survivor – Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου: «Η εποχή Κοψιδά τελείωσε αλλά… υπάρχουν πολλά εκκολαπτόμενα αρχηγάκια»

Αν αγαπάς τα άρθρα μας, κάνε κλικ εδώ και πρόσθεσέ μας στη Google για να μας διαβάζεις πιο συχνά

Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor και μετά τη νίκη της μπλε ομάδας στο αγώνισμα ασυλίας, η Έλενα Mariposa Κρεμλίδου ξέσπασε στην κάμερα… για τις αρχηγικές τάσεις κάποιων παικτών μέσα στο παιχνίδι.

Στόχοι της Instagrammer ήταν ο Γιώργος Κοψιδάς και ο Κώστας Παπαδόπουλος από την αντίπαλη ομάδα τους Κόκκινους. Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στην κάμερα του reality επιβίωσης, η Mariposa σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχουμε πει ότι υπάρχουν πάρα εκκολαπτόμενα αρχηγάκια! Έχουμε Κόρο, έχουμε Σοφία… Η εποχή Κοψιδά έχει φτάσει στο τέλος της. Από κει και πέρα… Καλά, ο Κώστας θια ήθελε πάρα πολύ να γίνει αρχηγός και είμαι σίγουρη για αυτό».

Αντίστοιχες ήταν και η άποψη του Chris Σταμούλης και του Αλέξη Παππά για τον ηθοποιό Γιώργο Κοψιδά. «Νομίζω ότι ο Γιώργος θέτει τον εαυτό του εκτός ομάδας σιγά σιγά με τις πράξεις του, λειτουργεί πολύ ατομικά» πρόσθεσε, νωρίτερα, η Άννα Μαρία Βέλλη.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164