Τι παπούτσια φοράς όταν χιονίζει

Η Ελλάδα ντύθηκε στα λευκά, χιονίζει μέχρι το κέντρο της Αθήνας, κάτι σπάνιο για τα δεδομένα της χώρας μας. Το κρύο ορίζει πλέον το ντύσιμο μας και τα παπούτσια που θα επιλέξεις πρέπει να είναι ζεστά και να μην γλιστράνε! Εμείς θα σου δώσουμε μερικές συμβουλές για το τι φοράμε όταν χιονίζει και θα πάρουμε ιδέες από τις διάσημες που ζουν στην Νέα Υόρκη. Εκεί το χιόνι είναι στο ετήσιο πρόγραμμα και έχουν όλες τις λύσεις για τις δύσκολες μέρες. Αν και το πιο σωστό είναι αυτές τις μέρες να περιορίσεις τις μετακινήσεις σου, παρόλα αυτά αν πρέπει να βγεις, αυτά είναι μερικά tips ειδικά- για τα παπούτσια- που θα σου φανούν πολύ χρήσιμα.

Ο φακός συνέλαβε 3 διάσημες που ζουν και δουλεύουν στην Νέα Υόρκη και εμείς αρπάξαμε την ευκαιρία να δούμε τι επιλέγουν να φορέσουν όταν κάνει τόσο κρύο και ειδικά όταν έχει χιόνι. Εστιάζαμε στα παπούτσια που είναι πάντα ένα δύσκολο κομμάτια και έχουμε 3 διαφορετικά που σίγουρα θα ικανοποιήσουν όλα τα γούστα.

Η Olivia Palermo επιλέγει δερμάτινες over the knee boots χωρίς τακούνι για άνεση και ζέστη και τις συνδυάζει με κολάν και fur παλτό.

Η Katie Holmes επιλέγει γαλότσες και τις συνδυάζει με τζιν και παλτό, ζεστές και αδιάβροχες ιδανικές για όλη μέρα ακόμη και στο χιόνι.

Η Gigi Hadid επιλέγει δερμάτινα αρβιλάκια για τις βόλτες της με το καρότσι στο χιονισμένο κέντρο της Νέας Υόρκης.

Tέλος η Sarah Jessica Parker δεν αποχωρίζεται τα τακούνια ακόμη και με χιόνι και επιλέγει slouchy suede μπότες με χαμηλό τετράγωνο τακούνι που φοράει με τζιν και αδιάβροχο jacket.

 

Read More

And More