Ειδικότερα, στο Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών υπήρξαν τρεις αναφορές σχετικά με τις δηλώσεις κ.λπ. των δικηγόρων Αθηνών Αλέξη Κούγια και Γιάννη Βλάχου.
Ήδη, ενεργοποιήθηκε το πειθαρχικό συμβούλιο του ΔΣΑ και καλεί σε εξηγήσεις, αφενός τον κ. Κούγια για τις δηλώσεις που έχει κάνει σχετικά με την επίμαχη υπόθεση του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του κρατικού θεάτρου και αφετέρου τον κ. Βλάχο για δημοσιοποίηση του περιεχομένου δικογραφίας.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κούγιας έχει αναλάβει την υπεράσπιση του κ. Λιγνάδη και ο κ. Βλάχος έχει εντολέα του μηνυτή του κ. Λιγνάδη.Μετά τις εξηγήσεις τα πειθαρχικά όργανα του ΔΣΑ θα αποφασίσουν ένα θα ασκήσουν ή όχι πειθαρχικές διώξεις σε βάρος των δύο εν λόγω δικηγόρων.
Πηγή Newsit.gr
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
