Meghan Markle: τι έγραψε για εκείνη ο makeup arstist που την έβαψε στο γάμο της

Ήταν λίγο- πολύ γνωστό ότι η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Χάρι δεν περνούσαν καλά στο παλάτι, αλλά μετά και την συνέντευξη που έδωσε το ζευγάρι στην Oprah Winfrey έγινε σαφές. Και τώρα ο πόλεμος έχει ξεκινήσει για τα καλά με το παλάτι να προσπαθεί με διάφορους τρόπους να υπερασπιστεί τη βασίλισσά του ενώ έχουν αρχίσει να διαρρέουν και φήμες ότι η Meghan Markle, από την άλλη, μιλούσε στους εργαζόμενους του παλατιού πολύ άσχημα. 

Στον αντίποδα όλων αυτών, όσοι γνώριζαν την Meghan Markle από παλιά σπεύδουν να την υπερασπιστούν! Ο σκηνοθέτης του Suits όπου πρωταγωνιστούσε η ίδια έσπευσε να την υπερασπιστεί μέσω twitter ενώ τώρα ήρθε και η σειρά του Daniel Martin, του επί χρόνια προσωπικού της makeup artist, ο οποίος έκανε όχι μια αλλά δύο διαφορετικές αναρτήσεις για την ίδια. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Daniel Martin (@danielmartin)

Στην πρώτη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram δείχνει εκείνον να απλώνει ρουζ στα ζυγωματικά της πολύ χαμογελαστής Meghan. Χρησιμοποιώντας τα λόγια του Λάο Τσε, ενός εκ των σημαντικότερων προσώπων της κινέζικης φιλοσοφίας, έγραψε: “Επειδή δεν είναι εγωκεντρική, οι άνθρωποι μπορούν να δουν το φως μέσα της. Επειδή δεν καυχιέται για τον εαυτό της, μπορεί να γίνει ένα λαμπερό παράδειγμα. Επειδή δεν δοξάζει τον εαυτό της γίνεται ένα πρόσωπο που αξίζει. Επειδή δεν θέλει τίποτα από τον κόσμο, o κόσμος δεν μπορεί να την καταβάλλει!”. Και μπορεί, όπως είπαμε, τα λόγια να μην είναι δικά του, αλλά αντικατοπτρίζουν τον τρόπο που την βλέπει εκείνος! Μια ταπεινή και πολύ ευγενική γυναίκα, κάτι που έρχεται σε αντίθεση με όσα έχουν γράψει τελευταία τα tabloids για εκείνη. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Daniel Martin (@danielmartin)

Αλλά δεν έμεινε μόνο εκεί! Λίγες ώρες πριν ανέβασε μια δεύτερη φωτογραφία στην οποία είναι εκείνη και ο πρίγκιπας Χάρι αγκαλιασμένοι και αυτή τη φορά, χρησιμοποιώντας τα λόγια της Maya Angelou έγραψε: “Μπορεί να με γράψετε στην ιστορία με τα πικρά, διαστρεβλωμένα ψέματά σας, μπορεί να με ποδοπατήσετε στο χώμα αλλά ακόμη και τότε, όπως η σκόνη θα σηκωθώ!”. 

 

Read More

And More