ΜiaMania: o απόλυτος online outlet προορισμός που θα γίνει η νέα σου μανία!

Λατρεύω το online shopping, λατρεύω να σερφάρω και να ενημερώνομαι για ότι καινούργιο συμβαίνει στην μόδα, να χαζεύω ρούχα, αξεσουάρ, συνδυασμούς να ανακαλύπτω νέα sites και να κάνω αγορές online από την ασφάλεια του σπιτιού μου χωρίς κανένα κόπο, ότι ώρα θέλω εγώ.

To shopping είναι ότι χρειαζόμαστε αυτή την περίοδο όχι μόνο γιατί αλλάζει η εποχή και θέλουμε άμεση ανανέωση της ντουλάπας μας, αλλά και γιατί με αυτό ‘’ξορκίζουμε’’ τον εγκλεισμό και το lockdown που τόσο πια μας έχει κουράσει φτιάχνοντας την διάθεση μας με ένα μόνο…κλικ!

Μία τέτοια λοιπόν γλυκιά απόλαυση θα σας αποκαλύψω σήμερα και σίγουρα θα γίνει και η δική σας νέα μανία: Miamania!

 

 

MiaMania είναι το επίσημο outlet house των αγαπημένων γυναικείων brands: BSB & Lynne που θα αλλάξει όλα όσα ξέρατε για το outlet. Η ποιότητα, η ποικιλία, η διαχρονικότητα και η σχεδιαστική πρωτοπορία των αγαπημένων ρούχων και αξεσουάρ των εταιρειών αυτών, μαζί με τις ελκυστικές τιμές, αποτελούν το βασικό πλεονέκτημα του Miamania και τον λόγο που έχει γίνει η…. μανία μου αυτό τον καιρό!

 

To νέο αυτό outlet ξαναζωντανεύει τις συλλογές της προηγούμενης χρονιάς (αντίστοιχης σεζόν) των δύο brands και δίνει τη δυνατότητα σε όσες από εμάς δεν είχαν την ευκαιρία να αποκτήσουν κάποια είδη, να το κάνουν τώρα με προνομιακές τιμές outlet! Το τέλειο με αυτό το site είναι πόσο ξεκάθαρο, minimal και εύκολο για το χρήστη είναι.  Με πολλές  κατηγορίες για εύκολη και γρήγορη πλοήγηση κάνει την όλη διαδικασία τόσο εύκολη ακόμη και αν δεν έχεις εξοικείωση με το online shopping!

 

Μπαίνοντας στο site είναι σαν να μπαίνεις στο πιο όμορφο κατάστημα με γυναικεία ρούχα: χρώμα, style, προτάσεις και πανέμορφες εικόνες που θα σου φτιάξουν την διάθεση.

Εγώ ξεκίνησα με τα ρούχα και τα αξεσουάρ για να βρω όλα όσα χρειάζομαι για την νέα σεζόν σε απίστευτες τιμές όλα συνδυασμένα τέλεια, ενώ αν θες extra βοήθεια με τιμές ή συνδυασμούς, υπάρχουν και οι κατηγορίες: Special Price που με ένα κλικ εντοπίζει κανείς τις τρέχουσες προσφορές,  miamania journal για να ενημερώνεσαι για διάφορα fashion tips και το  Shop by που οι αγορές σου είναι σύμφωνες με τα τρέχοντα trends.  Μα είναι πραγματικά σαν να κάνεις shopping μαζί με τον προσωπικό σου στιλίστα. Τέλειο;

 

Μια μοναδική αγοραστική εμπειρία… μόνο με ένα κλικ και με τις πιο προνομιακές outlet τιμές που θα καταλάβεις αμέσως αν μπεις στο Μiamania.  Ανακάλυψε και εσύ έναν μοναδικό outlet fashion προορισμό που ΔΕΝ θυμίζει καθόλου outlet.  Δοκίμασε το και βάλε την πιο στιλάτη μανία στην ζωή σου!

Για το καλωσόρισμα σε όλους τους νέους πελάτες το ΜiaMania κάνει ένα μεγάλο δώρο και προσφέρει 20% extra έκπτωση σε όλα τα είδη με την χρήση του κουπονιού: welcome20!

 Ακολούθησε το MiaMania και στα social:

    Instagram:   @miamania_official  

   Facebook:  @ miamania_official