Θανάσης Βισκαδουράκης: Ζει μόνιμα στην Καρδίτσα με την οικογένειά του! Τι τον έφερε για λίγο στην Αθήνα;

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης πήρε την μεγάλη απόφαση πριν περίπου έναν χρόνο και μαζί με τη σύζυγό του και τον γιο τους μετακόμισαν μόνιμα στο χωριό της, στην Καρδίτσα. Ο αγαπημένος ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο Pop Up και στον Ιορδάνη Παπακυριακού και μίλησε για τη νέα του ζωή εκτός Αθήνας, ενώ αποκάλυψε ότι θα πρωταγωνιστήσει ξανά στην ταινία Bachelor 4.

«Στον έναν χρόνο καραντίνας, δεν ζω στην Αθήνα, είμαι στην Καρδίτσα. Ο λόγος που κατέβηκα στην Αθήνα είναι το Bachelor 4. Θα παίξω πάλι τον Ρένο, τον γκέι της παρέας… Από την μέρα που ήρθε στη ζωή μου ο γιος και η γυναίκα μου, μόνο ευτυχία μου έχουν φέρει. Σε έναν άνθρωπο σαν και μένα που ευγμωμονώ τον Θεό κάθε μέρα δεν είπα ποτέ τη λέξη μπαμπάς, τη λέξη μαμά, παππούς, γιαγιά και τώρα έχω τον γιο μου να κοιμόμαστε αγκαλιά και ο γιος μου καταπίνει τον εγωισμό μου. Προηγείται ο γιος μου, η γυναίκα μου και τρίτος εγώ.

Περνάμε δύσκολα τώρα, οικονομικά, έναν χρόνο πανδημία, θα την βρούμε την άκρη. Κάτσαμε έναν χρόνο στο χωριό με τις κατσίκες, τα χωράφια, τα κουνούπια. Γεμίσαμε ψύλλους, αλλά έτσι είναι η ζωή! Έξαλλη η Κατερίνα! Καθόμαστε για τον μικρό, είχαμε μάθει στην χλίδα» εξομολογήθηκε ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

Read More

And More