Έρχεται μακιγιάζ από τον οίκο Valentino!

Αν είσαι beauty addict σε κάθε catwalk του οίκου Valentino, από σεζόν σε σεζόν, δεν μπορούσες να πάρεις τα μάτια σου από τα μακιγιάζ που δημιουργούσε ο οίκος για τα μοντέλα του προτού αυτά βγουν στην πασαρέλα. Κι επιτέλους, έφτασε η στιγμή που μπορείς όχι μόνο να χαζεύεις τα μακιγιάζ αλλά να τα υιοθετήσεις κι εσύ! 

Το μεγάλο νέο είναι ότι ο οίκος Valentino θα κυκλοφορήσει την πρώτη του συλλογή μακιγιάζ την 1η Αυγούστου παγκοσμίως. Μάλιστα, η συγκεκριμένη συλλογή είναι απόλυτα ολοκληρωμένη που σημαίνει ότι μπορείς να ανανεώσεις όλο το νεσεσέρ σου αποκλειστικά με προϊόντα Valentino. 

Πιο συγκεκριμένα, λοιπόν, η συλλογή αποτελείται από 40 αποχρώσεις foundation, 50 κραγιόν και προϊόντα ματιών: “Η συλλογή Valentino Beauty είναι μια συλλογή ανοιχτή σε όλα τα φύλα, τις ηλικίες και τις κουλτούρες!”, αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στην επίσημη ανακοίνωση. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pat McGrath (@patmcgrathreal)

Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο οίκος κάνει το άνοιγμα του στον κόσμο της ομορφιάς ή, σωστότερα, στον κόσμο του μακιγιάζ αφού το 1978 λάνσαρε το πρώτο του άρωμα. Ανυπομονούμε να φτάσουν στα χέρια μας!

 

Read More

And More