Δούκισσα Νομικού: Πότε θα βαφτίσει τα δυο παιδιά της;

Η Δούκισσα Νομικού τα τελευταία τρία χρόνια αποτελεί μια ευτυχισμένη μανούλα και τα δυο παιδιά της, ο Σάββας και η Αναστασία είναι για εκείνη όλη της η ζωή! Μπορεί τη φετινή τηλεοπτική σεζόν να επέστρεψε στην τηλεόραση και σε αυτό που αγαπάει, ωστόσο η απόλυτη προτεραιότητά της συνεχίζουν να είναι τα δύο αγγελούδια της.

Ο Σάββας ήρθε στον κόσμο τον Μάρτιο του 2018, ενώ η μικρή Αναστασία γεννήθηκε τον Σεπτέμβρη του 2019. Ωστόσο, δυστυχώς μέχρι σήμερα η Δούκισσα Νομικού δεν πρόλαβε να τα βαφτίσει, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, η οποία της χάλασε τα σχέδια.

Το βράδυ της Τετάρτης, η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ αποφάσισε να απαντήσει στις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων στο Instagram και μία από αυτές αφορούσε την βάφτιση των παιδιών της. Η Δούκισσα Νομικού απάντησε: “Δεν ήταν ιδανικές οι συνθήκες μέχρι τώρα. Πιστεύω σύντομα!”

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Skoda Elroq

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164