Πέννυ Μπαλτατζή: Δημοσίευσε φωτογραφία του γιου της – Το τρυφερό μήνυμα

Μια πολύ όμορφη φωτογραφία του γιου της δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η Πέννυ Μπαλτατζή, την οποία συνόδευσε με ένα εξίσου όμορφο μήνυμα.

Η γνωστή τραγουδίστρια που τη φετινή σεζόν είχε αναλάβει χρέη καθηγήτριας στην μουσική ακαδημία του House of Fame, σήμερα, μια εβδομάδα μετά το τέλος του ριάλιτι, έχει όλο το χρόνο για να απολαύσει όμορφες οικογενειακές στιγμές. Η Πέννυ Μπαλτατζή είναι παντρεμένοι από το 2016 με τον φωτογράφο Χρήστο Τζούτη και επιθυμία και των δυο είναι να απασχολούν τα φώτα μόνο μέσα από τη δουλειά τους.

Το ζευγάρι, μετά από πολλές προσπάθειες και τέσσερις ατυχείς εγκυμοσύνες το 2019 απέκτησε το πρώτο του παιδάκι, τον μικρό Κάρολο που αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητα και των δυο. Δεν είναι μάλιστα λίγες οι φορές που η Πέννυ Μπαλτατζή μοιράζεται τρυφερά στιγμιότυπα του γιου της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Το ίδιος έκανε και σήμερα δημοσιεύοντας στο προφίλ της στο instagram μια φωτογραφία του Κάρολου και έγραψε: “Το όνειρο σου χτίσε μέσα απ το παιχνίδι καρδιά μου “.

Read More

And More