Τάκης Ζαχαράτος: Έκανε πρεμιέρα με λαμπερές παρουσίες – Οι φωτογραφίες του TLIFE

Ο απόλυτος showman Τάκης Ζαχαράτος επέστρεψε το βράδυ της Παρασκευής 11 Ιουνίου στο θέατρο Άλσος με έναν εξαιρετικό θίασο στο πλευρό του, πολύ γέλιο, μιμήσεις, χορό, χαρά και αισιοδοξία και όπως όλα δείχνουν σκοπό έχει να κάνει τις νύχτες του καλοκαιριού μας ομορφότερες.

Στο αγαπημένο πια Θέατρο Άλσος, ιστορικό και καλλιτεχνικό στέκι, στην καρδιά της πόλης, σε ένα θέατρο που πληροί όλα τα μέτρα προφύλαξης και άνεσης των θεατών όπως προστάζει η επικαιρότητα, ο Τάκης Ζαχαράτος, ξαναγράφει τη δική του ιστορία. Στην πρεμιέρα της παράστασης , «Πάμε γι’ άλλα» στο θέατρο Άλσος, βρέθηκαν αρκετοί Έλληνες celebrities – και όχι μόνο – και ο Πέτρος Χόντος με τον φωτογραφικό φακό του TLIFE ήταν εκεί για να καταγράψει όλες τις λαμπερές παρουσίες.

Ματίνα Παγώνη και Άντζελα Δημήτρίου είχαν την τιμητική τους αφού παρακολούθησαν από τη θέση του θεατή τον Τάκη Ζαχαράτο να τις ενσαρκώνει ενώ η γνωστή τραγουδίστρια βρέθηκε και δίπλα του στη σκηνή σε μια ξεχωριστή εμφάνιση. Το παρόν έδωσαν ακόμα ο Φώτης Σεργουλόπουλος, ο Γιώργος Παπαδάκης, η Ελευθερία Ελευθερίου, ο Περικλής Κονδυλάτος, η κόρη της Άντζελας Δημητρίου Αγγελική Κιουρτσάκη, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος καθώς και η Ιωάννα Μαλέσκου.

 

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More