Στείλε την στιλιστική σου ερώτηση και η fashion editor θα σου απαντήσει σε όλα

Αν σε απασχολεί το προσωπικό σου στιλ, αν έχεις απορίες για ρούχα που δεν φοράς πια ή για αξεσουάρ που δεν ξέρεις πώς να συνδυάσεις τότε σου έχουμε την λύση. Στείλε την ερώτηση σου στο styling@tlife.gr και η fashion editor Σοφία Σούζα θα σου απαντήσει σε όλα. Μπορείς να στείλεις και φωτογραφίες ( δημοσιεύουμε μόνο αν το επιτρέπεις) και θα έχεις και εσύ τον προσωπικό σου στιλίστα. Τέλειο;

Ερώτηση 1

Γεια σου Σοφία! Έχω αυτή την ολόσωμη φόρμα. Πώς μπορώ να την κάνω πιο επίσημη, μπορώ να αλλάξω τη ζώνη και τι χρώμα πέδιλο να προτιμήσω;

Απάντηση

Φίλη μου η ολόσωμη φόρμα σου είναι πολύ ωραία και μπορείς να της δώσεις ένα πιο επίσημο ύφος με χρυσά αξεσουάρ. Η ζώνη μπορεί να παραμείνει για να έχει  το ρούχο το ύφος του ενώ αν συνδυάσεις χρυσά πέδιλα με λευκό δερμάτινο clutch και χρυσά σκουλαρίκια κάνεις ένα cool update!

Eρώτηση 2

Καλησπέρα σας, θα πάω σε ένα γάμο και θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να συνδυάσω τα παρακάτω;

Απάντηση

Φίλη μου μπορείς να συνδυάσεις το ρούχο σου με τα σκουλαρίκια που μου δείχνεις αλλά θα ήταν πιο stylish να μην έχεις και παπούτσια στο ίδιο χρώμα αλλά να σετάρεις λευκά ή nude πέδιλα.

Καλή επιτυχία!

Ερώτηση 3

Αγαπητή Σοφία, θα ήθελα να με βοηθήσεις να συνδυάσω αυτή την φούστα που με δυσκολεύει λίγο. Είμαι 48 ετών και έχω σωματότυπο μήλο (1,70 ύψος).

Ευχαριστώ!

Απάντηση

Η φούστα σου είναι πολύ κομψή και τέλεια για καθημερινές αλλά και βραδινές εμφανίσεις. Το πρωί φόρεσε την με λευκό t- shirt ή ένα αέρινο λευκό πουκάμισο,  ενώ το βράδυ με ένα lingerie top σε λευκή απόχρωση και πέδιλα θα την μετατρέψεις σε ένα chic night look.

Eρώτηση 4

Καλημέρα! Τον Σεπτέμβριο γίνομαι κουμπάρα και έχω επιλέξει να φορέσω αυτό το φόρεμα. Τι χρώμα παπούτσια να επιλέξω για να ταιριάζει το φόρεμα αυτό; Ευχαριστώ! Για να κάνω πιο σωστά την ερώτηση, θα ήταν εντάξει αυτό το φόρεμα για κουμπάρα σε γάμο; και αν ναι, τι παπούτσια θα πρέπει αν επιλέξω; Ευχαριστώ

Απάντηση

Βεβαίως και ταιριάζει για την περίσταση και είναι πολύ ωραίο και chic!Θα μου άρεσε με λευκή γόβες και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με χρώμα για να του δώσεις και λίγο colrful ύφος.

Ερώτηση 5

Έχω ένα γάμο σε κτήμα που έχει χαλαρό ύφος και επέλεξα ένα καφτάνι -φόρεμα ώστε να το χαρώ και όλο το καλοκαίρι από το πρωί ως το βράδυ, επιθυμώ να το βάλω με ίσια παπούτσια αλλά δυσκολεύομαι να επιλέξω, τι μου προτείνεται;

Απάντηση

Φίλη μας με το ύφος του φορέματος σου ταιριάζουν flat mules ή σανδάλια ενώ για να δώσεις ένα glam ύφος πρόσθεσε μερικά χρυσά βραχιόλια ή σκουλαρίκια!

 

 

 

 

 

 

And More