Τρία makeup trend που πρέπει οπωσδήποτε να υιοθετήσεις μέχρι το τέλος του καλοκαιριού!

Το καλοκαίρι όλα είναι πολύ διαφορετικά, συμπεριλαμβανομένης και της διάθεσής μας. Κάνοντας focus στο beauty και πιο συγκεκριμένο στο μακιγιάζ, και αυτό δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση! Το καλοκαίρι, λοιπόν, οι υφές των προϊόντων γίνονται πιο ανάλαφρες, το μακιγιάζ περισσότερο effortless ενώ το golden hour είναι η πιο κατάλληλη αφορμή για να ντύσεις την επιδερμίδα σου με γενναίες δόσεις highlighter. 

Ποιες είναι, λοιπόν, οι τάσεις στο μακιγιάζ για φέτος το καλοκαίρι; Παρακάτω συγκεντρώσαμε εκείνες τις τρεις που πρέπει να δοκιμάσεις οπωσδήποτε!

Glowy skin

Δεν θα ήταν καλοκαίρι χωρίς τις γενναίες δόσεις highlighter και bronzer. Για να πετύχεις, όμως, αυτό το εφέ του glowy skin θα πρέπει να έχεις δουλέψει εντατικά με το skincare σου ώστε να έχεις βάλει τις σωστές βάσεις! Χρησιμοποίησε ένα serum υαλουρονικού για plump αποτέλεσμα, μια ανάλαφρη βάση όπως μια BB ή μια CC cream και ολοκλήρωσε με ένα highlighter ψηλά στα ζυγωματικά. 

@missmichuki

@namvo

@harlingross

Αγαπημένα προϊόντα για glowy skin

Iconic Glow Liquid Highlighter, Korres. Αυτό το συλλεκτικό highlighter που θα θέλαμε οπωσδήποτε να μπει στην πιο μόνιμη συλλογή χαρίζει τέλεια λάμψη που γίνεται ένα με την επιδερμίδα ενώ χάρη στη λεπτόρρευστη υφή της μπορείς να το κάνεις και μίξη με το foundation ή την BB cream σου!

Multi-dew tinted moisturizer, Huda Beauty, €36.95. Από την στιγμή που η Huda αποποιήθηκε το full makeup, αυτό σημαίνει ότι το glowy skin και το effortless μακιγιάζ είναι πραγματικά τεράστια τάση!

Χείλη που δείχνουν φυσικά!

Και από την Your Skin But Better λογική περνάμε στην αντίστοιχη τάση στα χείλη! Your Lips But Better, λοιπόν, είναι ένα ακόμη makeup trend που βλέπουμε παντού γύρω μας αυτό το καλοκαίρι. Για να το πετύχεις, επίλεξε ένα balmy προϊόν σε πιο φυσικό τόνο αλλά όχι ένα ανιχτόχρωμο nude. Η απόχρωση πρέπει να είναι κοντά στον φυσικό τόνο των χειλιών σου και ίσως και πιο σκούρα!

@overglowedit

@leadarcymakeup

@leadarcymakeup

Προϊόντα για… Your Lips But Better αποτέλεσμα!

Rouge Coco Bloom, απόχρωση no112 Opportunity, Chanel. Η πλούσια υφή ενός κραγιόν και η λάμψη ενός lip shine με μια μόνο κίνηση. Ένα από τα πιο αγαπημένα μας προϊόντα χειλιών που θα σου εξασφαλίσουν την τάση που θες με ένα πέρασμα!

Baume ανάδειξης χειλιών σε απαλό Nude, Avene Couvrance, €17.96. Το Baume Ανάδειξης Χειλιών είναι ιδανικό για όλα τα χείλη, ακόμη και τα πιο ευαίσθητα ή ερεθισμένα. Συνδυάζουν: το χρώμα ενός lipstick, τη λάμψη ενός lip gloss και την άνεση ενός βάλσαμου χειλιών, όλα σε ένα. Μια value for money επιλογή που θα σου δώσει τέλειο αποτέλεσμα!

Μοβ σκιά 

Η τάση που δεν περιμέναμε! Αν μέσα στο καλοκαίρι θέλεις να εντάξεις λίγο (πολύ!) χρώμα στη ζωή σου, τότε αυτό το χρώμα δεν είναι άλλο από το μοβ και μπαίνει σε γενναίες δόσεις στα μάτια! Για να το πετύχεις, επίλεξε μια ανοιχτόχρωμη σκιά, άπλωσέ την περιμετρικά του ματιού και σβήσε με ένα πινέλο blender. Άφησε το υπόλοιπο πρόσωπο χωρίς υπερβολές στο χρώμα και είσαι πανέτοιμη!

@babydewyou

@fridacashflow

@shahmatova.ya 

Σκιές στο χρώμα που θες!

Color Queen Eyeshadow, απόχρωση 45 Reacher, L’Oreal Paris, €8.98. Τέλεια απόδοση χρώματος, τέλεια υφή! Αυτή η σκιά αποτελεί ένα total makeup από μόνη της!

Professional Eye Color Velvety, απόχρωση no284, Radiant, €9.40. Χάρη στη μοναδική τεχνολογία micronized η σκιά απλώνεται ομοιόμορφα και παραμένει σταθερή όλη μέρα. Έτσι δεν θα χρειάζεται να ανησυχείς για τη ζέστη!

Read More

And More