Κατερίνα Καινούργιου: Βόλτα στην Ψαρρού με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη

Αν αγαπάς τα άρθρα μας, κάνε κλικ εδώ και πρόσθεσέ μας στη Google για να μας διαβάζεις πιο συχνά

Την τιμητική της έχει γι’ ακόμα μια χρονιά η Μύκονος. Οι celebrities τόσο της εγχώριας όσο και της ξένης showbiz έχουν ιδιαίτερη αδυναμία στο νησί των Ανέμων και έτσι το επισκέπτονται ξανά και ξανά. Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν και η Κατερίνα Καινούργιου με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Το ερωτευμένο ζευγάρι βρέθηκε στο κοσμοπολίτικο νησί, προκειμένου να συνεχίσει τις καλοκαιρινές διακοπές του με φόντο το Αιγαίο. Η κάμερα του “Mykonos Live Tv” “τσάκωσε” την Κατερίνα Καινούργιου και τον Φίλιππο Τσαγκρίδη κατά τη διάρκεια της βόλτας τους στην παραλία της Ψαρρού. 

Όπως θα δεις στα πλάνα, η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας συνάντησαν μια φίλη εκείνης και συνομίλησαν για λίγα λεπτά ενώ εκεί ήταν και η πρώην παίκτρια του Survivor, Ελίζαμπεθ Ελέτσι

Δες το βίντεο:

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164