Τα make up trends που θα δεις παντού τους επόμενους μήνες

Έφτασε επιτέλους η ώρα να δημιουργήσεις full make up. Σου έλειψε πολύ και το γνωρίζω. Άφησες το κραγιόν, το lip gloss, το μολύβι χειλιών, το αγαπημένο σου super καλυπτικό φον ντε τεν, το highlighter, και το glitter, κρυμμένα στο νεσεσέρ σου πολλούς μήνες.  

Παρακολούθησες όμως tutorials που ανέβασαν οι αγαπημένοι σου make up artists και influencers, σε You Tube και Intagram και έχεις  γίνει πλέον expert. Το μόνο που μένει είναι να αποφασίσεις ποιο από τα make up trends θα αποκτήσεις πρώτο, πριν έρθει το φθινόπωρο. Κι αν δεν μπορείς να επιλέξεις ,εγώ είμαι εδώ για να σου προτείνω εκείνα που θα συζητηθούν πολύ και θα δείς παντού τους επόμενους μήνες. 

@katiejanehughes

Bold Pop: Τα έντονα χρώματα έχουν την τιμητική τους. Μπλε, πράσινο, πορτοκαλί και κίτρινο απλώνονται στα βλέφαρα δημιουργώντας το πιο ζωηρό eye make up look ever. 

@katiejanehughes

Μπορείς να επιλέξεις την αγαπημένη σου απόχρωση ή να συνδυάσεις περισσότερες ακολουθώντας τις προτάσεις της celebrity make up artist Katie Jane Hughes. 

@allanface

Ή να δημιουργήσεις ένα μικρό έργο τέχνης στα βλέφαρα απλώνοντας με τα δάχτυλα τα πιο ζωηρά χρώματα. 

Στην ίδια κατηγορία ανήκει και το ροζ χρώμα σκιάς που θα κάνει θραύση και μάλιστα σε κρεμώδη μορφή που χαρίζει το τέλειο εφέ λάμψης και δροσιάς. Ακόμη πιο cool είναι στο μονοχρωματικό look που σημαίνει πως θα κρατήσεις τους ίδιους τόνους σε χείλη και ζυγωματικά. 

 

@allanface

Smokey Eyes: Είναι ένα από τα πολύ αγαπημένα σου που στερήθηκες αφού είναι κατάλληλο για τις βραδινές και επίσημες εμφανίσεις. Τη νέα σεζόν είναι εκκεντρικό και extravagant. Smudgy αλλά και μεταλλικό. Θα το πετύχεις χρησιμοποιώντας eyeliner, σκιά σε glossy μορφή ή το κλασικό μαύρο μολύβι.

@barbieferreira

Εκτός από το κλασικό και εμβληματικό μαύρο χρώμα θα το δεις και στη μοβ, γκρι και σκούρα πράσινη εκδοχή του. H Barbie Ferreira υιοθέτησε ένα δραματικό smoky με μολύβι και σκιά το οποίο συνδύασε με glossy κόκκινο χρώμα στα χείλη δημιουργώντας ένα ρετρό look. 

@iwantalexx

Σκούρο περίγραμμα στα χείλη: Μια ωδή στα 90’s με την εμβληματική τάση που επιβάλλεται να υιοθετήσεις έστω και μία φορά. Μπορείς να ακολουθήσεις την κλασική του εκδοχή με κραγιόν σε nude απόχρωση και μολύβι 1-2 τόνους πιο σκούρο.

@lady0pal

Υπάρχει φυσικά και η απόλυτη, extreme πρόταση όπου το περίγραμμα γίνεται με μικροσκοπικά κρύσταλλα. Αφιερωμένο σ’ εσένα που αγαπάς τις υπερβολές. 

 

Read More

And More