NYFW: Tι έδειξαν οι σχεδιαστές τη χθεσινή μέρα στα catwalk

H Εβδομάδα Μόδας στη Νέα Υόρκη συνεχίζεται και, βεβαίως, εμείς εδώ στο Tlife σου έχουμε όλες τις λεπτομέρειες για το τι βλέπουμε στα catwalk, τα show που ξεχώρισαν και τι νέο θα δούμε στις τάσεις την επόμενη σεζόν.

Μoschino

Splash

@moschino

Splash

@aaron__philip

O ταλαντούχος Jeremy Scott, επανέφερε τα 50s σε ένα show γεμάτο χρώμα χιούμορ και δυνατά μηνύματα. Τα μοντέλα φόρεσαν φωτεινά ταγιέρ με διάφορα παιδικά prints, κράτησαν μπιμπερό, κουβαδάκια και άλλα παιχνίδια αντί για τσάντες, ενώ στο catwalk ανέβηκε και η παραπληγική Αaron Rose Philip. Μηνύματα αισιοδοξίας μέσα από ένα μοναδικό show που μπορείς να δεις εδώ:

Carolina Herrera

@carolinaherrera

@carolinaherrera

@carolinaherrera

Η συλλογή Wes Gordon Carolina Herrera Spring 2022 γιορτάζει τέσσερις δεκαετίες συναρπαστικής μόδας στον οίκο της Herrera. Αυτή η συλλογή είναι ένα συναρπαστικό μείγμα κόκκινων και ροζ λουλουδιών, αλλά και κλασικών μοτίβων όπως πουά και ασπρόμαυρου. Τα δραματικά μανίκια εξακολουθούν να είναι ένα στοιχείο χαρακτηριστικό του οίκου, ενώ η συλλογή συμπληρώνεται με τολμηρά κοσμήματα, παπούτσια και τσάντες από την CH Carolina Herrera. Δες όλο το show εδώ:

Gabriela Hearst

Splash

Splash

H creative director του οίκου Chloe, Gabriela Hearst παρουσίασε τη δική της προσωπική συλλογή με αναφορές πάντα στην ιδιαίτερη πατρίδα της, την Ουρουγουάη. Πλεκτά φορέματα, κρόσσια, δερμάτινα κομμάτια αλλά και πολυτελή αξεσουάρ, δείχνουν το ύφος που ονειρεύεται για το επόμενο καλοκαίρι η ταλαντούχα σχεδιάστρια.

 

 

 

 

 

Read More

And More