Big Brother: Ο πατέρας του Παναγιώτη Πέτσα καμαρώνει για τα πλάνα του γιου του στη μπανιέρα

Ο Παναγιώτης Πέτσας είναι αναμφίβολα ένας από τους παίκτες του φετινού Big Brother που έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν κυρίως λόγω της σχέσης που έχει συνάψει με μια συμπαίκτριά του, την Ανχελίτα.

Τη συμπεριφορά του νεαρού μοντέλου μέσα στο παιχνίδι αλλά και τη σχέση με τη συμπαίκτριά του σχολίασε ο πατέρας του μιλώντας στην εκπομπή “Super Κατερίνα” δηλώνοντας πως καμάρωνε βλέποντας τις ερωτικές σκηνές του μέσα στο μπάνιο.

“Η Ανχελίτα είναι η καινούρια μας νύφη, από ό,τι καταλαβαίνω. Ο Παναγιωτάκης είναι φουλ ερωτευμένος και το δείχνει κάθε στιγμή. Να προσέξει μην πληγωθεί. Από τη στιγμή που είδα πώς την κοίταγε… το μυαλό μου πήγε ότι εκεί στόχευσε και νομίζω το πέτυχε. Εννοείται ότι εγκρίνω. Καμάρωνα τον γιο μου όταν είδα τα πλάνα στο μπάνιο.
Ο Παναγιώτης πέφτει με τα μούτρα… και πληγώνεται.

Έχει πληγωθεί και τον έχουμε μαζέψει η οικογένεια. Είχε αποφασίσει αρκετό καιρό να είναι μόνος του, γιατί μετά το GNTM είχε πληγωθεί από μια σχέση. Του στοίχησε και όλο αυτό το διάστημα ήταν μόνος του. Μπήκε στο Big Brother συνειδητοποιημένα, ήξερε τι έκανε”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο πατέρας του Παναγιώτη Πέτσα.

Read More

And More