Ναστάζια Μητροπούλου: Το «κορίτσι του Θέμου» μίλησε στο Live news για τη νέα της ζωή τρία χρόνια μετά τον ξυλοδαρμό της

Το άλλοτε κορίτσι του Θέμου Αναστασιάδη στην εκπομπή «Όλα» αλλά και εστεμμένη το 2003 με τον τίτλο «Μις Ελληνική Ομορφιά», Ναστάζια Μητροπούλου, έχει αποφασίσει τα τελευταία χρόνια να επιστρέψει στους γονείς της στο Γαλατά και να αρχίσει μια νέα ζωή.  (διάβασε εδώ όλες τις λεπτομέρειες για τη νέα ζωή της Ναστάζια Μητροπούλου)

Αφορμή για την απόφασή της στάθηκε ο άγριος ξυλοδαρμός που υπέστη από τον τότε σύντροφό της με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο και εν συνεχεία στο χειρουργείο, θυμάται μέχρι σήμερα εκείνες τις εφιαλτικές στιγμές.

«Έφαγα μπουνιές στο κεφάλι, πολύ δυνατές, κλωτσιές στη μέση… Χρησιμοποιούσε και λεκτική και σωματική βία… Το έκρυβα από τους δικούς μου, δεν έλεγα τίποτα. Αυτό είναι το άσχημο. Φοβόμουν να το πω και κακώς φοβόμουν» εξομολογείται μιλώντας στην εκπομπή Live news η Ναστάζια Μητροπούλου.

Όπως αποκαλύπτει το πρώην μοντέλο, έμεινε σε αυτή τη σχέση για δυο ολόκληρα χρόνια, την τελευταία φορά όμως της ήταν αδύνατο να κρατήσει το στόμα της κλειστό.

«Η τελευταία φορά ήταν τόσο άσχημη που δε γινόταν να κρυφτεί, φαίνεται και στις φωτογραφίες άλλωστε. Τότε αποκαλύφθηκε όλη η αλήθεια. Έσπασε η σπονδυλική μου στήλη από κλωτσιές και έτσι έπρεπε πρώτα να μου κάνουν εγχείρηση στη μέση και μετά, επειδή είχα επιπλοκές και στην κοιλιακή χώρα και τα έντερα, έπρεπε να κάνω εγχείρηση και εκεί. Δεν είμαι θύμα πια. Πλέον είμαι δυνατή» λέει. 

Read More

And More